Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nemoc seniorů a výňatek ze sms

MVDr. Simona Müllerová, červenec 2013

Korektura textu; Ina Pokorná, 4. července 2014

 

Nemoc seniorů

Opakované se setkávám v geriatrické péči s posuny v čase u pacientů. Domnívají se, že je to teď a přitom jen mají pocity vidění z minulých životů, zápisy v genech, karmické uzly. Dnes tři za den. Proto vám všem píšu, pokud nevěří v inkarnace a paměť duše a genovou projekci, pomoc je těžká. Jsou to témata karmických uzlů, je třeba to řešit v rámci rodinné karmické terapie. Např. odpuštění , krádeže aj. duše a tělo chtějí osvobodit sebe i následovníky, neboť dědí se myšlenkové vzorce i karmické uzly.

 

Výňatek ze sms

Váš život je vaše hra, jen vaše. Druzí vám zahrají co si vymyslíte, čím víc odžitou a vyčištěnou karmu máte, tím snazší jsou lekce, kterými procházíte a tím více můžete pozitivně tvořit. Začnete sledovat následky svých myšlenek a postojů. Jak rychle sklidíte, co vymyslíte, za co soudíte druhé, obdobně odsoudí vás a naopak. Všímejte si hezkých věcí, uděláte tím dobře sobě, věci a lidem, ať přijde k vám dar dne…

 

Dovolte si rozhodnost a řešení v danou dobu neodkládat. V něčem berete moc ohled na druhé, kolektivní vzorce zodpovědnosti za ženu. Potřebujeme muže, kteří obohatí energoinformační systém na Zemi o nové vzorce chování, čili správný muž v podmínkách A tvoří plán a změní-li se podmínky na B, muž změní plán na variantu B, aniž by se vinil, že nedodrží slovo dané v podmínkách A. Těžké pro muže dneska, pravé v osobních záležitostech, o tom je tenhle rok. Podnikatel umí kličkovat ve věcech firemních a obchodních, ale v rodinných svazcích se drží historických vzorců.