Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nedůležitost

21. 8. 2015

Nedůležitost

Z porad klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

srpen 2015

 

Terapie paměti, zahojení meridiánů a negativních vzpomínek a zvyků, vynětím omezujících prostorů a energii v meridiánech. Dělám ti virtguální výplach jedovatých emocí z nervových vláken a to zejména tělesných, protože mozek máš od nás velmi dobře vyčistěný, zůstavají ti bloky v těle, a tím jak věmy z vnějšího prostředí přecháuzejí přes tělesné nervy, vznikne starý chbyný chemismus , který otráví tvoje tělo starými emocemi a tělesnými příznaky dříve, než dojde k vědomé kontrole.

Dělám ti restrukturalizaci nervových vláken a meridianu a změnu chemismu.

Tvůj trvalý pocit nedůležitostí způsobuje, že vyhledáváš sitacue a děje , ve kterých jsi důležitá, protože stále necitíš pravou podstatnou individuální specifickou prostě tvou důležitost. Je to i zvyk lidí za mnoho set, možná tisíc let, určit svou důležitost na základě vnější zpětné vazby, pořád se kontfrontuješ s okolím, vnějším prostředím a pozoruješ, zda se citits dobře v tomto prostředí, s těmito lidmi v této situaci. těmež celodenně sleduješ vnitřní stav těla, pocit , zda jsi v bezpečí, uvolněná, radostná, na uzákladě toho, co se děje vně. tím pádem zazneamenáváš příliš mnoho vnějších věmů, tím pádem načítáš bloky druhcý lidí, jejich tělesné, aurické i karmické problémy a v pikosekunde začneš řešit, vyhodnocovat sebe v souvztažnosti k energii toho člověka. nebo situace. je to potřeba být dokonalá a přijatelná za všech okolností. což samozřejmě nejde, toto umí pouze prvotní světlo. od okamžiku, kdy se prvotní světlo stalo brahmou a i majou vzniklo přirozeně 50% události a bytostí, se kterými nemůže být jednotka v pohodě. současně ale vzniklo 50%udáílostí a bytostí, se kterými jednotka v pohodě je. budeš mít rozhodně dost práce a možností pozorovat ty jednotky, se kterými v pohodě jsi, když se rozhodneš, že budeš pozorovat tuto část prostředí bytí, a tyto lidi. zaměstná tě to natolik, že už téměř nestihneš vnímat zbylých 50% zbylých 50% je tu proto, aby ti byl umožněn duchovní i osobnostní tělesný růst. na duchovním stupni vývoje A pozoruješ množinu A. jakmile umíš pracovat s touto ,množinou A je ptořeba projít překážkou , která tě má dostat do vývojového stupně B a množiny události B, ve kterých se učiš , zdokonaluješ se a opět můžeš vyhledávat pozitivní aspekty lidí, děje, ve kterých je ti dobře, z celé této možiny B, která je větší, širší hlubší než množina A. jakmile pohcopoíš ukoly , sebepúrožití, sebeuvědomění, v množině B, jakmile se naplniš vmnožitě B ztrácis v této mmnožině schopnost růstu a musíš skrz překážky, výzvy, příležitosti, projít do množitny C, která ti konfrontaci umožní dosáhnout duchovního stupně C. pokud budeš spočívat v negativních aspektech a nepoužiješ sitauce jako výzvy k vývoji, jako výzvy k přesměřování pozornosti, motáš se pořád v původní množině A , a proto nepřekonáš negativní aspekty A a proto nemůžeš růst.

i pokud bys nepochopila , co mám na mysli, probíhá terapie na urovni duše a dalších forem bytí, probíhá čistění drahy, kterými procházíme přes uvědoměni.