Jdi na obsah Jdi na menu
 


Násilné ukončení nedožitého vztahu

11. 10. 2015

Násilné ukončení nedožitého vztahu

Sekce - Z porady klientům

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simaovičová

Říjen 2015

 

Není konec , ona je na cestě . Vy světlo a vůdce, Vy u toho , ale nesmíte trpět a stonat. Marně doufáte, že to ukončíte, přijmete , že neukončíte, že tento vztah je proces uvědomění a lásky. Kam kdo z Vás má uhnout , kam vykročit , co je téma ke zpracování, co je ve Vás. Lucka sobectví po svém,její dílo mít vše. Miluje Vás a nemá sílu ani schopnost to skončit. Ani rozum , ani vůle nepřekoná lásku., která má šanci na výhru!

Proto můžete oba rozumem dělat cokoliv, nepůjde to .Už nejsme v době, kdy rozum smí...může...umí... zabít lásku! Láska jako síla SÍLÍ a nedá se tak snadno jako dřív. Hledá cestu , uvolní kousek ega a pomůže nahlédnout jinak, ukáže témata.

Takže navrhuji vést hovor o pravdě , sobectví , potřebě vypadat dobře, majetnictví, zadostiučinění a uvědomit si co můžete Vy ...ona , kam uhnout , vykročit , aby byla zachována úcta k sobě sama a úcta navzájem. Honza je třetí osoba se kterou máte karmu ...výcvik. Nejde ho šetřit ani vlastnit ani omezovat . Honza má právo být milován a v úctě. Je majetkem Lucky, která ho má ráda jako člověka. Váží si ho a myslí si , že mu to stačí.

Přitom právě úcta k jeho ochotě pracovat pro rodinu a domov je důvodem k vlastnění. Když ho Lucka nemůže milovat jako muže, dát mu lásku ....sdílení.... věrnost, pak právě úcta znamená pustit ho i za cenu , že mu " ublíží " jednorázově a za cenu , že se sama vzdá komfortu 2 mužů a domova. Využívá Honzu a domnívá se , že je na něj hodná a ne krutá k Vám oběma. Přes míru sobectví a neschopnosti vzdát se svého pohodlí , to maskuje za svoji rádoby dobrou povahu .

Má Honzu ráda a nechce mu ublížit , přitom ubližuje jemu i Vám a sama má vše a vy dva máte snášet její sezení na 2 židlích. Láska vyžaduje oběti ega...pohodlí...vyžaduje odvahu něčeho se vzdát...něco změnit . Skutečná lidská láska je to, že pustíme ze svého života někoho kdo nás miluje jako partnera, ale my mu to nemůžeme dát . Vše ostatní je ego , majetnictví, strach a tyhle vlastnosti nevedou k ničímu štěstí .To je tedy její téma. Vy jako světlo žijete oběť a naději, Vy to máte dobré. Bohužel láska je tak veliká , že sám nemůžete ten příběh ještě opustit, ještě máte úkol jí to vysvětlit.

Nevíme jestli po úplném vysvobození Honzy budete vy dva pár lásky až do smrti, ani jednoho z vás není účelem vytvořit vztah , pár napořád . Účelem je žít lásku a svobodu a růst. Změňte cíl pokud ho máte , cíl vztah napořád! Změňte cíl na lásku a vývoj , pak budete žít to hlavní s jedním ..pak s druhým a zas s tamtím, ale budete v tom šťastni. A právě v tomto osvobození sebe najdete smysl a dost možná tu lásku... pár napořád...