Jdi na obsah Jdi na menu
 


Násilí v rodině , Klientovi narozenému 18.

9. 9. 2013

Násilí v rodině

Klientovi narozenému 18.

MVDr. Simona Müllerová, září 2013

Korektura textu, Ina Pokorná, 9. září 2013

 

Jednak vy sama malá úcta k sobě, dále pokud pije alkohol, nebo kouří trávu, pak démoni ve vás, v něm apod. hrají svou hru velmi zřídka. Je to karmický učitel, abyste se pohnula a odešla ze vztahu, kde jste. Uvědomte si, že žijete to, co vymyslíte. čii jaké myšlenky udržíte, to se vám následně bude dít, tenhle princip doby musíte mít neustále na paměti. Nebe vám přivedlo muže odpovídajících kvalit, co bude dál není ještě dané, ale podstata je žít teď a tady. Radovat se z toho, co máte, vůbec nepřemýšlejte o tom, co bude, ale užívejte si to, co je, protože právě tím spočinutím v tom, co je si tvoříte nejlepší předpoklady pro to, co bude.

 

Opakovaným zachycením negativní myšlenky v zárodku hned převibrujte na pozitiva a nenechat negativní myšlenky narůst.

 

Vznikne problém, přestaňte pozorovat problém, vysvětlovat si ho. Pozorujte to, co vám z problému pomůže. Třeba – děkuji ti archanděli Rafaeli, že prostupuješ a léčíš mě. Nebo „já jsem zdraví, já jsem láska, já jsem odpuštění.“ Najděte dokonalost situace, ztráta muže, práce, je současně nový prostor v životě a tedy šance k lepšímu zaplnění. Proč došlo k této ztrátě? Buď jste si nevážili partnerky, partnera, nebo zdraví,nebo práce, proto TO muselo odejít a TO se muselo otevřít někomu jinému, kdo to ocení. Nebo na vás čeká něco lepšího. Bývalá partnerka, práce jen brzdili váš osobní rozvoj.

 

Doba je těžká, pro všechny. Dělat dnešní věci starým způsobem nejde. Lidé nemají výsledky, když používají staré myšlenky a postupy.

 

Klientovi narozenému 18

Jednička – rozptýlení, expanze ven a relativně snadné řešení více aktivit.

Osmička – drží uvnitř stará pravidla, vzorce, neochotu měnit se, proto se zaměřuješ 1 a součtem 1+8=9 na vnější věci s výkonem. Chybí ti ale završení.

 

Změna a završení věcí vnitřních, protože převažuje tvoje 8, která zadrží uvnitř dogmata, strach ze změn, ale i trestů- karma, výchova, otec tě nenápadně odvádí od řešení vnitřního a proto si dáváš tolik úkolů na řešení vnějšího.

 

Nedotáhneš do konce terapie, protože by vyžadovaly zviditelnění vnitřního, čelit tomu a řešit. Vlastně nemáš čas ani peníze na opravdové hluboké proniknutí do sebe sama, sebepoznání a řešení čelit sobě, otci v minulosti.

Buduješ si lepší a lepší přítomnost a přítomnost máš stále lepší a lépe to chápeš. I tak která budoucnost je lepší a lepší? Proto nemáš zdánlivě důvod obrátit pronikání dovnitř do sebe a radikálně to změnit.

Jelikož jsi zvyklý na mnoho překážek, které sis překonal, vydržel, jsi vděčný za každé malé pozitivum v tvém dnes a zítra.

Člověk narozený 18. má na velké změny a razance, postupy ve všech oblastech života.

Když si dovolíš 8 – Saturna položit na nekonečno a pohybovat se po smyčce nekonečna, nikoliv v kruhu, pak zažiješ nádherné změny.

Na výhybce mezi kolečky ze dvou osmiček se vždy vrátíš zpět. Je potřeba přehodit výhybku do druhého kola. Do oblasti zatím skryté, neprobádané.