Jdi na obsah Jdi na menu
 


Msta, Msta - odmítání ženství

6. 4. 2016

Msta, Msta - odmítání ženství

Sekce – Z porad klientům

MVDr. Simona Müllerová

Korekce Jana Valouchová

Duben 2016

 

Msta

 

Duši nemá stále v těle. Jen čátečně. Má pomsty, zděděné od babičky, spojení duší, plány. Nedožité pomsty předků. Ona musí přijmout předky. Se vším. A rozhodnout se používat pozitiva předků.

 

Já přijímám negativa a pozitiva mých předků, přijímám jejich cesty a dědictví se vším, co nálží k mému osudu. Vědomě se rozhoduji, které aspekty budu žít. Prosím o odpuštění a usmíření s mými předky a mnou na úrovni srdce, těla, duše i ducha. Zbavuji se msty zděděné a získané, uměle vytvořené, egem posílené. Přijímám tuto zkušenost a prožitek. Procházím jím. Uvědomuji si, že účastníci karmy v jejich stupni to numěli jinak.

 

Nedožitá msta je živá. Chce žít, chce se projevit. Už tím, že o ní mluvíme se projevuje. Pracujete s ní tlačením protisíly. Učí se vzdorovat tlaku. Pak je silná, vyžaduje více energie na potlačení. Naopak, když se jí otevřete, msta vyletí, zjistí, že se nemá na koho napojit, že ti, kteří to vyvolali v tomto čase a prostoru nejsou.

 

I Petr má msty na ni. Proto se s ní stýká. Ví, že tím, že ona jeho poškodí, se současně poškodí sama. Takže on se v rámci jeho msty obětuje, aby byl viděn, jako oběť a přesto se mstí tím, že jí dovoluje zatěžovat si karmu!... Ona ho nesnáší přímo, otevřeně. Lepší varianta, on ji skrytě. Přesto, že ona vypadá, jako příčina, tak je na tom lépe. Oba to mají ve vědomí. Vědí to. On to více popírá. On nechce, aby kdokoliv věděl, že ji nesnáší. Potřebuje vypadat dobře.

Podlehl nízké frekvenci msty za cenu sebedestrukce. Je pod vlivem nastavení sebezničení. Jedinným smyslem jeho života je odplata, msta.

 

Msta – odmítání ženství

Odmítá masku. Ale maska je to, co hraje - odmítání ženství.

Odmítá ženu a myslí, že žena je maska. Když se oblékne do společnosti atd...

Teď – chlapecké oblečení, dětské chování – to je manipulativní maska!

Podstata je žena, neboť má své pohlaví. Potřeba přijmout a vyzářit pohlaví. Odmítá kvůli mámě. Dětský vzdor, zasekla se v něm. Vzdor všude a všemu. Ale ten vzdor jí teď škodí. Trestá sebe, trestá i tebe, přes zděděné a karmické msty mužům. Vypadat a chovat se „blbě“ ve společnosti.