Jdi na obsah Jdi na menu
 


Majetek, peníze a muži - z mailů klientce

15. 4. 2013

Majetek, peníze a muži - z mailů klientce

 

Text: MVDr. Simona Müllerová, 15. dubna 2013

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, 17. dubna 2013

 

Vrátily jsme vterapii majetku a peněz vše,co náleží někomu jinému. Otevřete se novému a přijímání, abyste dostala nečekané, úžasné, báječné,co ještě v této inkarnaci neznáte.

Výměna, průtok, oběh… radostně sezapojte do oběživa, pojměte platby jako radostné účastnění se koloběhu peněz, jakoreklamu na vás.

V každé minci,bankovce, je vašeenergie avy jdete do světa a říkáte: „Tady jsem já, živote, přijď ke mně!“ A ty peníze to budou říkat dál alidi a peníze,co k vám patří, si vás najdou.

Hlavně na to nenasazujte očekávání a představy o vývoji, nechte to skutečně k vám přijít v podobě,kterou určí nebe jako pro vás nejlepší.Každá utkvělá představa by tento průběh omezila. Uvědomte si,že to, co si umíte představit,je jen zlomek možností vývoje událostí, které vás mohoupotkat, proto je ideální sezaměřit na očekávání překvapení - jsem v bdělé pozornosti shod okolností…

I když něco nepochopíte, uvědomte si, že časem vy, nebo já, nebo někdo pro vás tu odpověď najde. Vše má svůj smysl.Přijměte tento fakt,jestli to jde.

 

Měla jste i odmítání majetku kvůli historické manipulaci bohatými. Odmítáte svůj majetek i bohaté muže, protože v historii,kde byl majetek, nebyla láska, byla tam síla a mocenské vztahy.

Dělám přijetí peněz,majetku, přijetí peněz a péče od muže.

Měla jste chybný program, že peníze jsou neslučitelné s láskou.

 

Richard samozřejmě ze hry není, není to dokončené po žádné stránce. Nevyjádřené pocity…Chtělo by to si po mé terapii s ním otevřeně promluvit, říct mu, jak to vidíte a cítíte vy.

Nikoliv, co dělal on, co měl,co neměl… jen jak to vidíte vy, na tom stavět: já jsem cítila, já jsem vnímala, já jsem chtěla…ale chápu, že ty to vidíš jinak.

Je to pro vás nový postoj. Nějaké křivdy nám stále zůstaly, proto se díváte na děje kolem vás přes blok svých křivd. Z pohledu tohoto života je to oprávněné, ale z karmického hlediska je to špatně,neboť zažíváme jen to, co jsme sami udělali v malém nebo velkém někomu jinému.

Z důvodu, že jste omezila,obrala, odmítla někoho vminulémživotě, se vámto teď vrátilo jako prožitek,ale v podstatě proto,abyste věděla, jak bylo jemu, ne proto, abyste se vinila, nebo byla naštvaná na mě kvůli tomu, co vám říkám, jde o prožitky. Když si uvědomíte,že jste jen vsituaci,do které jste někoho dostala sama svým konáním, pak se vám uleví akarma zmizí, zejména je-li podpořena terapií.

 

Pořád některé věci nechápete, viníte některé lidi a sebe.

Prosím, uvědomte si, žemáme i nevědoméúrovně,kteréžijí a ovlivňují lidi, jejich omezené vědomé úrovně. Čili nejde dost věcí ovlivnit vůlí, ani disciplínou, ani osobní čestností apoctivostí.

Dovolte si změnit přístup k sobě ak mužům. Něco z toho, co jsme dělaly vloni,jste nepochopila aplně nepřijala, nebo, a to zejména,nedotáhla do konce. Čili se na to teď dívám…

Téma méněcennost, daná matkoua zklamáními. Ale matka a zklamání aj. a muži byli v tomto životě skutečně následkem minulosti, jendělali,co vy jste si sama naprogramovala jako prožitek, jako dožití karmy a úkol byl pochopit - v této fázi jsmeteď.

Ráda bych, abyste už vykročila do nového života jinak ajiná. Pořádně aza sebe, vědoma si své krásy,originality, ženskosti…