Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lekce prožitku Zdraví v srpnu …

Lekce prožitku

Zdraví v srpnu …

 

MVDr. Simona Müllerová, září 2013

Korektura textu; Jindřiška Pokorná

 

 

Lekce prožitku

Uvědom si, že v dnešní době mnoho situací nějak vypadá, ale je to úplně jinak. Je to hra na prožitek. Pokud to dobře pochopíš, posuneš se výš a máš úspěch. Pokud ne, zamotáš se. Vidíš vnější, vědma zná vnitřní.

 

Zdraví v srpnu

Od konce srpna ještě nějakou dobu, ohrožení sliznic, vnitřní hranice, péče, rodina, jak si koho pustíte dovnitř hlenem, slizem, rýmou, výtokem, ekzémem sliznic čistíte své bloky. Je to obraz vašeho postoje. Některé psychické vzorce jsou nakažlivé, není důvod se bát infekce. Je ale nutné být na pozoru před negativním myšlením, odmítáním lásky, a chybným smýšlením o sobě sama.

Nenechte se vtáhnout, nakazit okolím, a věřte jen sobě. Mluvte, ciťte, jednejte JINAK.

 

 

Čtvrtek – den Jupitera

Den Jupitera. Planeta božstvo, štěstí. Měsíc Marse a Fénixe, nesmírná síla očisty a změn. Radikální ukončení starého do konce září. Dnes čistky vztahu a štěstí, otřesy.

 

Zrcadlo

Eva vás momentálně úplně ráda nemá, je to dané vaší nejistotou, se kterou pracujeme. Dříve jste byla v práci silná, nebo líná, ale věřila jste si. Teď víte, že vaše pozice je ohrožena, vaše energie vyvolávají v lidech reakce, který vy vyhodnocujete jako útok proti vám, negace, vlastně vám tím ukazují, že sama máte k sobě výhrady k nepřijetí atd. To, co ti je vaše vlastní chování

 

Výňatek ze sms

Nejde o to něco dokázat sobě, rodičům, jde o to jít správným směrem pro danou osobu a dělat to, co karmicky a osudově člověk má. Takže hnací silou má být splnit své určení, poslání a ne dokazovat něco někomu. Protože moudrý člověk může bez vin odklonit z cesty a dát si poradit vědmou, kudy má jít, není to selhání, ani prohra, je to moudrost.