Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info ke dni, dnes 22.7.

22. 7. 2013

Info ke dni, dnes 22.7.

je den plný dvojek, neboť pondělí je den Luny. osud, číslo dne je 8, čili Saturn. Saturn a Luna drží staré vzorce, Luna má pohyb malý, malé změny jsou pomalé, skoro neviditelné, současně je den buvola.

Vše dnes drží staré vzorce, zvyky, posloupnosti, což je dnes v extra rychllé době omezení. Potřebujeme se měnit pružně, zhitě, proto dnešní úplněki, ktrý večer začne, bude stahovat pomalost, přílišné lpění, na sytému a starých postupech dvojek, buvola, Saturna. Tento tah úplňkových energií protidogmatům azvyklostem asinebude příjemný a může i bolet. Pokud si uvědomíte smysl všeho, co vás omezuje v rozvoji , kde lpíte na starých vzorcíh, chování a myšlení, půjde to snáz. Napište si vzorce a omezení a splate je.

Úplněk má holavní sílu dnes v noci a další den. protože zítra je Merkur 23 v den Marse, den tygra, bude zítra mega skok a záběr, úderem i rozleptáním vašich chybných zvyklostí. Osudové číslo úterka je Mars, dvojitý úterní Mars rozstřelí radikálnně, takže se připravte a místo k doktorovi nebo pro prášky se obraťte do svého nitra a hledejte chybu u sebe. Dnes ztuhnutíl, zítra rozbití.