Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info 11/12

Info 11/12

Jak naložit se sebou a druhými teď a tady, říjen 2012 a “dušičky“ 2.11.

Není to o tom, abych se vinila, je to o tom, abych milovala a odpouštěla

MVDr. Simona Müllerová, 30.10.2012

Říjen je měsíc Psa, v roce Draka je měsíc Psa nejhorším měsícem, proto je tento měsíc velmi nepříznivý, zejména když Drak podporuje aktivitu, úspěch, Pes stojí ale proti němu,

a tak proti sobě stojíme se členy rodiny, s kolegy z práce, s firmami…

Není vhodné nic začínat. Až asi od 6. listopadu, s Prasetem. Měsíc Prasete je pro Draka dost dobrý, nicméně je to poslední celý měsíc před planetární transformací, ale už se dá podnikat i odpočívat.

V měsíci Psa máme zbytečně více překážek v podnikání i relaxaci a vynořuje se více temných sil.

2. listopadu - „dušičky“- spadají ještě do měsíce Psa, strážce temnot.

Prosím, nepřivolávejte duše zemřelých zpět. Duše nemusí být čisté, mohou s sebou přinést i temnotu a překážky a smutek; pokud čisté již jsou, dopřejte jim klid a vývoj v dimenzích, ve kterých se nacházejí. Vzpomínejte na mrtvé s láskou a respektem, dovolte jim jejich posmrtný život podle jejich představ. To je důkazem pravé lásky a moudrosti.

Kolem hřbitovů je mnoho energie smutku a nepochopení, neboť mnoho pozůstalých viní za smrt blízkého člověka, který se události zúčastnil, lékaře, řidiče, neuvědomují si, že karma a osud vedou duše a těla do událostí, kde může dojít k ohrožení života. Míra víry v síly dobra, míra práce na sobě a zpracování karmy pak tyto životně významné události mění na méně ohrožující. (Nezabijete se, jen rozbijete auto, nebo jen poškrábete auto…)

V říjnu vychází naše špatné vlastnosti na povrch a je těžké být shovívavý k druhým lidem. Každý z nás má dost starostí sám se sebou a už nemá moc síly kompenzovat problémy způsobené dalšími osobami, proto tolik střetů.

Společná SMS klientům:

Neúprosná doba v chaosu a přetížení. Nedovolte vnějším událostem, aby vám vzaly čas na rodinu, lásku, správné jídlo, spaní, cvičení – tedy čas na sebe.

Řešení problémů s časem a událostmi nepřijde zvenku. Vy se musíte naučit žít v tomto způsobu energie na Planetě. Nenechat zchátrat tělo v domnění, že až to...až tamto…tak... Nebude to lepší. Rozhodně to zvenku nebude lepší. Proto už teď se zastavte a věnujte dvě minuty ráno sobě, pozdravu tělu a duši a dnu… poděkujte za to, co máte. A na tom stavte. Dovolte si něco odložit, nevzít telefon… Některé záležitosti správně vyřešíte právě tím, že je nebudete řešit hned. Nevhodné klienty a přátele posunete k jiným, kam se více hodí. Ponechte si ty přátele a klienty, se kterými je vám dobře. Po jídle... po komunikaci.. by vám mělo být lépe než před tím. To je známka, že jíte správné věci a kontaktujete se se správnými lidmi. Jinak se vyčerpáte a stejně nic pořádného nezískáte. Vnitřně se rozhodněte, ze děláte vše ve správný čas, na správném místě, se správnými lidmi, snadno a rychle.

Jsme v období kolektivní bolesti hlavy v důsledku transformace. Pijte obyčejnou vodu, běžte ven a otevírejte 7.čakru.

Dále jsme v období konfrontace sami se sebou. Pochyby, samé pochyby na vás tlačí, o tom, co jste zvolili, o tom, jak řešit situace. Jde o vůli a disciplínu, uvědomit si znalosti z duchovna. Nenechat se vtáhnout do kolektivních zvyků hodnotit, co je špatně a co je správně. Důsledně a nekompromisně vůlí a disciplínou udržujte to, co jste se naučili a co jste pochopili ohledně této doby a přístupu k situacím.

Rozum, logika, vůle, řád mají novou podobu. Neslouží už k udržení společenské a skupinové morálky, ale k udržení osobní nové morálky a duchovního pohledu. Pokušení se litovat a vinit druhé stojí proti karmickému pohledu, že vše má smysl a vše je odpustitelné, i když to v danou chvíli nechápete. Nesmírně náročné období týkající se vzepření se vlastnostem, které vás uvrhnou zpět do minulosti. Východisko je v novém evolučním pohledu. Udržet víru, udržet pozitivní vnímání. Prožít krátce a intenzivně lidskou vlastnost vzteku, smutku.



Z dalších SMS klientům:

- Jde o to být sám sebou, vyjádřit se a přijmout pravdu o sobě, nenutit se být někým, kým nejste. Mnoho klientů má dnes podobné téma, potlačení vzteku, aby byl klid, aby nějak vypadali… Pak totiž nejste v proudu synchronicity, protože svou pravdu, svou podstatu neukazujete. Všichni máme špatné vlastnosti, většina z nás je nechce, většina z nás s nimi nějak bojuje, ale ony tu prostě jsou a patří k lidství. Důležité je nepopírat je, neskrývat. Podstatou je přepracovat to, což jde ale jen tím, že se zviditelní, že s tím skutečně pracuje.


- Setkala jsem se teď s tolikerou závistí, lstí, vměšováním a intrikami. Já sama jsem si uvědomila, jak jsem jedné bytosti záviděla prožitky a tanec, chtěla jsem to také tak, měla jsem pocit menší sebehodnoty, že např. netancuji jako ona. Ona za to mně a mým blízkým tak ublížila, proklela mě. Dovolila jsem to pochybami o sobě a závistí.

Jsme-li čestní, nečekáme od lidí lsti a intriky, protože to sami neděláme. Pak se stane, že v naivní důvěřivosti sedneme na lep intrikánovi. Musíme vždy věřit svému srdci a filtrovat informace zvenku.

- Štěstí musíme hledat v sobě, skrz nás jako takové. Samozřejmě že tanec, cvičení, hry aj. jsou radostí a patří k zemskému životu. Nemůžeme ale na nich stavět své štěstí, lpět na nich, pak sklouznout k závisti, srovnávání a ke snížení sebehodnoty, že to někdo umí líp.