Jdi na obsah Jdi na menu
 


Iluze

25. 8. 2013

Iluze

MVDr. Simona Müllerová, srpen 2013

Korektura textu Ina Pokorná, 25. srpna 2013

 

Výňatek ze sms

Jano, Petr nemá v zápise žádnou ženu, flirt, podvod. Proč to tak je? Je to proto, že nemáte spolu lásku srdce a opravdovost. Proto se proti vám neprovinil. Celá akce byla vedena proto, aby vztah založený na výhodnosti, čili vy dva – a vztah založený na manipulaci, nedůvěře a vlastnění – ti dva – byl osvobozen. Žili jste ve lži jako takové dlouho. Kdysi jste se zamilovali a začali budovat. Výhodnost a přijatelnost a vzhled byly síly, co držely vás dva pohromadě. Ne láska a přijetí. U vás byla zátěž i karmy, matka a sestra, jméno. Zasloužíte si vy i Petr lásku, porozumění, sdílení času a prostoru s někým, koho chcete a kdo chce vás. Kdo chce poznávat sebe a vás skrze sdílení. Váš vztah byl zvykový a materiální. Je měsíc Saturna, spravedlnost, soudy, osud. Lež vyjde najevo a bude řešena vyšším soudem podle práva Univerza. Už nejde dál žít v přetvářkách a hrách na lásku. Láska vypadá jinak a lidi všichni na ni mají právo ji žít. Tisíce let byla potlačovaná a vztahy byly smluvní, majetkové, politické. Vztah z lásky byl ojedinělý a velmi náročný při společenském prosazení.

I naši rodiče žili ve zvykových materiálních vztazích. Nikde není psáno, že máme ve 20letech potkat toho pravého, vzít si ho a být s ním na pořád. Dovolte si mít muže, který vás ocení a vy si ho budete vážit za to vše v lásce srdce, ne v lásce k masce, ke hře a k iluzi, kterou si navzájem vytváříte. On se tedy vlastně neprovinil, protože váš vztah neměl pravou funkčnost vztahu lásky srdce.

 

 

Výňatek ze sms

Pod vlivem kolektivních vzorců v ČR jste svázaná morálkou a míněním druhých. Nedovolíte si žít sebe. Tlak společnosti tady je tak velký, že se v ČR málokdo projeví takový, jaký je. Hra na iluzi je momentálně vládnoucí hrou v naší republice. Ať je to iluze lásky, krásy, make-upy, oblečení, image, in, nebo iluze práce, kde kdo práci jen předstírá atd. Lidé si tady pořád hrají na něco, co nejsou, někdo se snaží zavděčit a zařadit, někdo se snaží zalíbit. Někdo chce prospěch na úkor druhých. Obecně trend maska, iluze, hra vévodí a nutí nás hrát tu hru taky, abychom byli přijatelní a nemuseli snášet kritiku v případě naší pravdivosti.

Vyjedete do ciziny a tlak padne. Propojíte se se vzorci Slovenska, Bulharska, Kuby a energie země vás nutí být sebou a žít svou přirozenost. Skoro nikdo to dlouho neudrží, když se vrátí. V ČR skoro není láska, svoboda ani kvalitní práce, vše je jen hra na svobodu, kvalitní práci a lásku. Lidé to odfláknou, nazvou to lásku, kvalitní prací. Jenže doba je o opravdovosti, evoluce to nedovolí dělat takto dál. Je potřeba donést tyto vzorce sem, a pomoci osvobodit lidi ve všem svým příkladem. Nenechat se strhnout převahou vzorců, ale žít své kubánské, španělské, bulharské vzorce svobody a sebevyjádření tady u nás, ať se děje cokoli. Protože lidi se přidají každopádně. Příklady táhnou, verba movent, jak dlouho se to už ví, ale máme málo příkladů ochotných táhnout. Je to šílená dřina táhnout ty Čechy.

Tělesná ztuhlost

Situace, ve které se nacházíte, je pro vás bezpečná, stabilní, neboť ji znáte. Ztuhlost těla je také zvyk, vlastně nevíte, co je svoboda v těle ani v životě, proto vše snášíte. Omezení tam i v těle malé změny jsou dary a na velké si vlastně netroufáte, protože jste nic velikého radikálního neudělala. Jdete svým pomalým tempem, i to je jistota, bezpečí, neboť kroky se dají předvídat a výkyvy jsou snesitelné. Prudký zvrat by přinesl mnohé nečekané pro obě polarity, krásu svobody a hybnosti, nový pocit v těle, ale současně mít svůj názor, říci ho, stát za ním a uhájit ho proti oponentům. Přemýšlejte o tom.