Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dokončení terapie

4. 6. 2015

Dokončení terapie

Sekce Z porad klientům

MVDr. Simona Müllerová, květen 2015

 

Marto, když se podívám na vaši časovou osu, vidím, že některé naše terapie nebyly dokončené. Je na vás uděláno hodně práce, ale vlivem vašich momentálních nízkých vibrací není tato práce zakomponována do vašeho hmotného těla.

Významný ve vašem životě byl stres z vaší maminky, který nám způsobil nedořešení, nedosednutí témat; cítím, že energie mé práce vámi prošly, ale než se zakořenily, adaptovaly a byly přijaté za vlastní jako nové návyky, myšlení a konání, prošla jste stresem. Stres způsobí smrštění buněk - nastavím metabolismus buněk na vnitřní oběh jako auto, když zapnete pouze vnitřní ventilaci. Tím se stalo, že prostupující energie měla překážku a terapeutický efekt byl snížen. Žádná energie se neztratí, proto všechna práce na vás udělaná je v těle, v auře, v prostředí, ale není pevně ukotvená ve vás, nežije ve vás, svým životem ve váš prospěch. Jako kdybyste měla v těle, v auře, v domě poklad v uzamčené truhlici, kterou neumíte odemknout, nebo ani nevíte, kde je.

 

Otevřu vám dnes kanály buněk a mezibuněčného prostoru, znovu pošlu léčivou energii do buněčných membrán, aby se kry, zhuštěná energie, nálepy odlouply, rozpustily, transformovaly, aby buňky mohly dýchat a metabolizovat, v paměti energií máte velký stres ze své maminky, a tato paměť stále vystupuje a ruší váš plynulý vzestup do zdraví.

-------------

 

Korektura textu:

MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, detoxikace Joalis, SRT, adaptační techniky v Českém Krumlově, e-mail: peterovad@seznam.cz, mobil: 721 812 835