Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dnešní úplněk 1,6

Dnešní úplněk 1,6 

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu Jina Pokorná, 17.11.2013

Lidi, na značky! 16.16.hod. začal restrukturační úplněk, překódování těl, prostředí do půlnoci. Veliký efekt na těla a prostředí, máme zhruba osm hodin. Saturn, osud, nekonečno na změnu všeho. Dnes 17tého, taky Saturn, osud. Den je mimořádně důležitý. Slunce neděle posvítí a zahřeje.

 

Úplněk, Luna, magie, tajemno, žena a láska. Je na čase si uvědomit, že Láska je to nejdůležitější, to jediné, co má skutečný smysl. Slunce, jang, muž dá sílu, a světlo Luně, jinu, ženě. Žena pak hýbe celým světem. Bez nich by nebyl život. Luna bez slunce nemá smysl, žena bez muže, ale i den postrádá smysl bezu noci. Dech nedává život bez výdechu. Máte osm hodin na uvědomění si Lásky a na změnu osudu i karmy.

 

Co bylo, je pryč. Důležité je, co je teď a co bude zítra. Muži stojí nebo couvají, ztrácí jangovou sílu expanze. O to víc pak Luny, ženy musí zářit, táhnout. Je načase nastolit harmonii, muži vykročí, expandují, bez strachu z žen a svou sílou přimějí ženu být ženou, tajmenou, milou, jinovou. Muži, čekáme … vykročte. K dnešnímu překódování si řekněte všichni. Dovoluji si žít, myslet, konat nové, jinak, lépe a luna to nastaví a kód taky. Přijímám radikální rozhodnutí, radikální odpuštění sobě a všem. Dovoluji si odpustit, dovoluji si žít změnu.

Stačí i obecně vědět, připustit, že Láska, možná nový pocit, nový stav, zřejmě pro většinu pozemšťanů nepoznaný JE. Je to něco nového, jiného, lepšího, hlavní směr života a ono to přijde, když na Lásku nenasadíte vzorec, šablonu, představu vytvořenou dosavadními zkušenostmi. Láska není sex, ale sex je součástí lásky. Jde o to zkoušet, vykročit do situací a pozorovat, co se děje v těle.