Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děti a rodiče – aktuálně

6. 7. 2015

Děti a rodiče – aktuálně

Sekce – z porad klientům

MVDr. Simona Müllerová

Korekce J. Ina Pokorná

Červenec 2015

 

Planeta teď uvolňuje děti z vazeb, dohod, úpisů z různých plánů, prohlášení na duši nebo v dětství. Např. Maminko, já tě nikdy neopustím apod. Dětská dohoda, takže Planeta to teď mění děti se dostávají z vazeb rodičů a navzájem, aby nadešly normální lidské vztahy, dořešily se ujmy, nenávisti ale i lásky.

Ve společnosti koluje domněnka, že matka, když pečovala, že je potřeba ucty a respektu k ní, rodičům. Ale rodiče jsou taky jen lidi a chybovali a chybují a mají domněnky a dogmata. Potřebují slyšet názor. Problémy rodiče nabádají k tomu, aby se zamysleli, kde ubližovali, kde manipulovali, vlastnili a stavěli se do nadřazené pozice. Rodič – i když dítě už vyrostlo!!

 

Příklad z terapie

I když rodiče můžete vidět dnes jinak, moudře, s porozuměním, nechcete možná vidět negativa, manipulace, omezování, které vám celou dobu dělali, a které zůstávají ještě ve vás.

Tvůj bratr Jan je strašná povaha, názory, ale čistí se, což je naprosto úžasné a má šanci na transformaci. Nezastavuj to, ať to ventiluje, za tebe, za tátu, všechno zlo skryté a manipulativní citové vydírání, které mamka měla a má, neboť ty Karle to nedokážeš a tata taky ne.

Dopřej mamce sebereflexi skrz bratra, kterého si idealizovala, trochu rozmazlila a na druhou stranu za omezení, co vám udělala včetně otce.

Dožívá karmu a má nádhernou šanci to změnit, osvobodit, uleví se jí, když nebude lpět na formách rodiny, co si v hlavě vytvořila.

Má domněnky, jak to má vypadat, jak to má chodit, staré nefunkční omezující domněnky, omezuje sebe i vás.

Krásná cesta čištění. Ty buď Karle vděčný za to, co dělá Jan za tebe a poděkuj. To že si negativa mámy neuvědomuješ neznamená, že nejsou , nebyly. Brácha je vykonavatel za vás oba, moc mu poděkuj.