Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bezpečí v nových energiich

21. 8. 2015

Bezpečí v nových energiich

z porady klientům

MVDr. SImona Mullerová

Korekce Ina Pokorná

srpen 2015

 

Obava před novými věcmi. Cítíte, se málo v bezpečí s prostředím, současné změny nechcete rychle. Ale všechno to vychází ze starých pamětí, strachu a vzdoru, protože zvládnete i rychlý evoluční proces. v tuto chvíli vám harmonizuji hypotlamus a hypofýzu, nerovové přenosy, a jiné v souvislosti s tím,a by vám přišlo přirozené se uplně změnit. To, že se nemůžete soustřšedit patří ke změně magnetického pole Země a Vesmíru k překodování lidí, adaptaci , aktualizaci mozku a srdce, část toho je běžný evoluční pochod, nicměne se k tomu může přikládat rozumová složka, a velký strach ze ztráty orientace času a prostoru, ztráta kontroly, stará témata z karmy, rodičů, mužů, ohrožení, kontrola, nepřijatelnost. toto všechno je pryč, momentálně vás ovládají zbytkové programy a následky a následné programy dřívějších programů, část nerovové soustavy přináší vzorce ze starými mediátory, měnín to v souladu s Boží vůlí.

Vaše vzdělání ví, že je dobro a zlo, bohužel vaše moudrost a váš rozum vám z množiny duchovních informací nabízí přednostně, že je potřeba se chránit před negatvním poškozením místo radostného chopení se příležitosti ke změně.

Každá nabídka z venku je inspirace k rozvoji ke změně směru, k několika novým možnostem vývoje sebe a vývoje sitauce. Protože vy se nejprve chcete ochránit a ubezpečit se, že vám není škozeno. Minete okamžitý nástup pozitivní síly, která přichází. Prvotní impuls je vždycky nejdůležitejší, váš rozum se ho lekne, následně zpraocvává leknutí, uklidnuje se, ubezpečuje se, chární se a teprve pak vychází na cestu, která vám byla nabídnuta, jenže to už je pozdě. Halo efekt provní reakce je pryč. v těle už jsou nízkovibrační emoce, toxiny,k prostě už to vůbec není ono.

Tématem práce je vertikální a horizontální bezpečí, uchopení se příležitosti, skočení do neznáma, v bezmezné víře, že je to pro váš prospěch, ať letíte nevím kudy. Potřebuji, aby váš rozum nadšeně přijímal tyto a jiné inforamce a nadšeně zkoušel to nejelpší, co z toho vytahne a teprve potom se chránil. je potřeba, aby vám tato strategie prošla vědomou myslí, vědomým uvědoněním si. Je to trochu těžké, ale pomáhá vám ke změně vesmír, Země, energie ze všech stran vás tlačí, aby k tomuto došlo.