Jdi na obsah Jdi na menu
 


Afirmace, výňatky ze sms

16. 10. 2013

Afirmace, výňatky ze sms

MVDr. Simona Müllerová

Korektura textu; Jindřiška Ina Pokorná

 

 

Říjen není vhodný na velké pracovní věci, plány, zatím to vypadá, že až v prosinci. Co se nestihlo v září, poleze teď pomalu a s překážkami.

 

Afirmace

Přijímám dožití karmické lekce snadno a rychle v souladu s Boží vůlí. Přijímám dary nebe, které mi náleží, a zbavuji se vzdoru v příjímání. Přijímám bez výhrad a bez podmínek dary nebe v jejich specifických podobách, i když nevím, jak to vypadá, přijímám.

 

Odpuštění za všechny muže v tomto životě, které jsi jako žena využila. Já Adriana, dovoluji vyšším silám, aby mi pomohly, já Adriana, dovoluji, aby mi bylo pomoženo, aby bylo pomoženo Petrovi. Já Adriana si dovoluji žít harmonický partnerský vztah a já dovoluji Petrovi žít harmonický partnerský vztah. Já Adriana ruším za všechny předky, souběžníky a následovníky v mé karmě sama za sebe, v časech, prostorech všechny překážky, zákazy a příkazy omezující láskyplný vztah na těle a duši.

 

 

_________________

Podle nových výzkumů (Lipton – Evoluce víry) má vliv prostředí zásadní vliv na buňky, fotony tvoření člověka aj. Proto je nyní potřeba tvořit své prostředí takovou intenzitou, že vliv pozorovatele zvenku nestihne poškodit. Podle starých programů se ohlížíme na vnější pozorovatele více, než na své POCITY. Vlastně ani pocity nemáme, krom např. přijatelnost, nepřijatelnost okolím. Skutečně se na Planetě ději zásadní změny a vyžadují zásadní změnu našeho myšlení. Prožívá í a aktivní přístup úplně ke všemu s vlastním názorem. Když máte kolektivní názor přijatý za svůj, ale je v rozporu s vaší podstatou, a tento názor prosazujete, žijete, není vám dobře. Nedaří se. Zpětná vazba je okamžitá. Úspěch, radost, úleva, nebo ,únava, obava. Podle toho poznáte, jestli myšlení a konání minulých šesti hodin je v souladu s Plánem duše, vaším evolučním vývojem, vaším posláním.

 

____________________

Děti socialismu neumí mít zodpovědnost za svůj život, neumí se rozhodnout, mít své vlastní představy a jít za nimi. Nebylo jim to vtisknuté. Rodiče byli stádové ovce, oni taky bez individuality. Vesměs poslední roky se probouzejí, mají vzdor k autoritám, neumí vhodně přijmout radu, pomoc, nebo naopak sami konat. Učí se to. Zkuste porozumět době tehdy, sobě tehdy a době teď.

 

__________________________

Dělba práce v pravěku a později specializace vznikla proto, aby každý dělal co umí. Využil toho, co umí druzí, čili je požádal, přijal radu, pomoc, produkt. Ani dnes si nejde udělat všechno sám, vědět sám nejlíp. Na druhou stranu má každý poslání, specializaci a je potřeba sám sebe ocenit a nabídnout svou jedinečnost.