Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kod jména Henrieta, Henri, Jindřiška, Jindřich

18. 7. 2015

Kod jména Henrieta, Henri, Jindřiška, Jindřich

Sekce Karma jmen

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Květen 2015

 

 

tento kód odvádí pozornost druhých lidí od důležitých témat. rozptylující faktor. Zejména u duchovních partnerů nebo příbuzných odvádí Henrietty pozornost od důležitých duchovních technik, prozření, nenápadně odchylují cestu k cíli takže ji prodlužují. Způsobí rozptýlení mysli při radikálním zaměření se na jeden bod, rozstřelí energii , která původně směřuje jako šíp a jeho dráha na rtuťové kuličky. pokud máte v rodině tento kod, vezměte si Mercurius 200 ch, abyste vrátili svoji pozornost do jednoho místa a opězt se přesně zaměřili a měli šanci dojít k cíli. Silné osobnosti i s henrietou vedle sebe k cíli dojdou, ale oklikou, složitěji. Stejně tak na urovni buněk způsobují

Henriety chaos, riziko rakoviny, rozptýlení živin, čili deficitní metabolismus. Tělo Henriet nebo objektů jejich pozorování mají pak extrémní snahu se zkoncentrovat, mít své fotony, iont, molekuly, myšlneky pod kontrolou, přílišné soustředění se na udržení řádu, což může způsobit podle índividuálního kodu , jména a čísel perfekcionalismus, nebo despotismus. jako disharmonické uspořádání. Neschopnost soustředit se, pocit odlítnutí mysli přisuzujte blízkosti kodu Henrieta, nebo jejich národních podob. Opium, anhalonium, helium jsou další homeopatika, která pomohou nastavit fyziologickou rovnováhu v těle.

 

Současně vibrační kod Heniriet zasahuje do aminokyselinového uspořádání - geny. Zviditelnuje kod RO (tyrosin, tryptofan R - odděleno od O, čili bezpečnější) kod RO přitahuje temné síly, našeptavače, pokušení. (K lenosti, alkoholu, cigaretám, hráčství, kradení apod. )

 

Požádala jsem galaktickou federaci a všechny síly dobra o změnu vibračího kodu Henriet, apod. o změnu vibračního kodu RO v souladu s Boží vůli ve prospěch všech zúřastněných na vysoké pozitivní vibrace.

Jméno bezpochyby není jen negativní, ale v tuto chvíli nemám chanelling na zjevení se pozitiv.