Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nový pohled na karmu

2. 2. 2015

Nový pohled na karmu

MVDr. Simona Müllerová, 2. 2. 2015

 

Je otázka, kolik z nás je pozemských andělů a podle čeho se to určí. Pokud existuje, a já myslím, že ano, rodinná karma, pak má samozřejmě pozemský anděl rodinnou karmu, která nese určité prožitky, závazky a podobně, protože podle starých karmických závazků dožívá potomek karmu předků, tak i pozemský anděl je potomek předků, má hmotné tělo a má tedy jejich karmu, čili dokončuje prožitky předků. Některé bytosti mezi námi nemají předky, neboť jsou jen zhuštělé energie sestoupivší. Při sestupu na zem, aby zhrubly, aby se zhmotnily, se musí "zatížit", znečistit nějakými vzorci.. Obvykle je berou ze zápisu aury.. karmy.. příbuzných, ke kterým se inkarnují, nebo při výměně těla načítají z karmy, aury programy toho, koho vyměňují. Obecně vývoj směřuje k tomu, že se karma šmahem maže a že některé závazky předků se už nemusí dožívat!!, neboť právě žijící jedinec je potomek, a proto nemusí podle starých pravidel dožívat, ale může již podle nových mít jen svou zátěž.

Dále existuje karma přítomnosti, čili ukradnu dnes, zítra okradou mě, křivě soudím dnes, zítra nespravedlivě odsoudí někdo mě. Tuto karmu si mohou tvořit i pozemští andělé, jednak proto, že jsou zatíženi vzorci, aby setrvali ve viditelném a hmatatelném těle, jednak proto, aby nebyli rozpoznaní, neboť by je lidé nepřijali !!!, zatím !! Je to otázka popisu slov...jazyka, jak s tím naložíme, každopádně jde o energetické skupiny chování a myšlení…,o nějaký program…, ať je to rodinná, národní.., skupinová karma, minulosti, přítomnosti, nebo jen potřeba mít prožitek…Podle mě je to jedno. Důležité je to pochopit a chovat se tak, myslet tak, abychom to odžili snadno a rychle s co nejmenším poškozením sebe a druhých a s co největším poučením sebe a druhých.

Letošní rok Saturna bude nastolovat novou vyšší spravedlnost a to, co se nám zdá spravedlivé podle našich představ, znalostí a žití v tomto životě, nemusí být z pohledu vyšších sil skutečně spravedlivé.. To, co je odžité, se vyřeší snadno a lehce, tam, kde je skryté poučení pro účastníky…vykonavatele… hráče.., tam se ještě hraje na pocity a slova…a případ nejde uzavřít.

------------------

Dodatek Simi - můj text jsem napsala o půl hodiny dříve, než jsem četla text přeposlaný od Ivy Vrkočové. Neuvěřitelný proud synchronicity a potvrzení. Děkuji Andělům, že nás vedou.

 

 

 

Benodis:

 

V současné době žije na našem území již jen cca 56% lidských duší. Asi 12% představují duše jiné než lidské, které ale nemůžeme považovat za pozemské anděly. Zbývajících 32% tvoří tedy duše pozemských andělů, šiřitelů Světla, neboli duší, které jsou zde na Zemi na dobrovolné misi. Toto číslo jsme uvedli, aby bylo jasné, že sebe-poznání jako pozemského anděla nemůže v nikom podporovat pocit výjimečnosti, odlišnosti a vydělenosti. Jenže naše republika je po duchovní stránce specifická, to už se nějakou dobu ví. Co platí u nás, neplatí jinde ve světě.V USA pozemští andělé tvoří jen 1,8% obyvatel. I když jich je tam celkově mnohem více než u nás, v poměru k rozloze země a celkovému počtu obyvatelstva, je to procento velice nízké.

Když už ale mluvíme o specifičnosti českých zemí, v této souvislosti je zajímavý ještě jeden údaj. Kdybychom vzali všechny pozemské anděly, kteří jsou v tuto chvíli inkarnovaní na Zemi, a podívali se, jak jsou procentuelně rozmístěni po Zemi, zjistili bychom, že v naší republice je v tuto chvíli inkarnováno asi 18-19% všech pozemských andělů na světě. To je na tak malou zemičku poměrně vysoké číslo.

Zajímavé také je, jak jsou procentuelně zastoupeny jednotlivé typy duší pozemských andělů.skuteční andělé jsou zde mezi námi poměrně vzácní. Dle našich zjištění tvoří asi jen 3-4%. vesmírné bytosti tvoří 60 % všecyh pozemských andělů, elfové (360000 v naší republice), indigové a křišťálové děti 7-8 %, zasvěcenci, mágové, šamani,čarodějové, čarodějky 3-4 %.

Veškeré údaje a čísla uvedené v tomto článku jsou získané na základě našich zkušeností (Benodis), pozorování a Martinova jasnovidění. Předpokládáme, že nejsou konečné, ale slouží k tomu, abyste si mohli udělat o celé věci představu a porovnat vše se svými dosavadními poznatky a zkušenostmi.

 

Problém je, že řada terapeutů a duchovních učitelů není v tuto chvíli schopna rozpoznat, co je pouhý program, a co karma. Zdánlivě se to jeví jenom jako drobná odlišnost, rozdíl je ale velmi podstatný. Karmu je nutné si odžít, odčinit a pochopit některé lekce. Nedá se prostě obejít. Pozemští andělé ale nic takového nemusí, protože jejich duše jsou čisté a mohou své programy kdykoli odložit, jakmile uznají, že už je nepotřebují. Domněnka, že mají karmu, že věci, které se jim dějí, jsou důsledkem "hříchů" z minulých životů, jim tedy může od určitého bodu vyloženě ubližovat a brzdit je ve vývoji. Doba se změnila. Dříve nevadilo, pokud jsme se zabývali svými programy, jako by to byla karma. Hodně jsme se na tom naučili, pochopili. Nyní už ale není čas se dívat do minulosti, která navíc není naše, ale je čas tvořit ze svého potenciálu. Jediná karma, která má na pozemské anděly stále vliv, je karma rodinná a národní. Ale i tu si na sebe berou dobrovolně, aby ji pomohli v budoucnu řešit.

Více zde: http://www.benodis.cz/

 

 

Komentář Simi k textu Benodis: Může to byt tak, je to velmi podobné mým zkušenostem a informacím.

--------------------

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, SRT, karma, adaptační techniky v Českém Krumlově, mobil: 721 812 835, e-mail: peterovad@seznam.cz