Jdi na obsah Jdi na menu
 


Investice - karma 2016

31. 7. 2016

Investice - karma 2016

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová
červenec  2016


Ještě finance a karma může být také důvodem zpomaleného uzdravení nebo změn v tomto směru, neboť krom péče o nemocné- karmický úkol, dožítí, péče může být finanční karmický závazek. Peníze pak musí odtéct na inkarnace tehdejších duší nebo tělesné potomky nebo někoho podobného - karmicky podobného, které musí odtéct v rámci karm. závazku. Podcenili jste a dlužili jste jako rodina lékařům nejen v Egyptě i ve středověku. Prosím o nápravu škod a vyrovnání karmických závazků

Uzdravení není možné dokud podle zákona duše a karmy nezaplatíte onu poměrnou celokarmickou částku. Vy si představte jak dobrovolně dáváte např. ve středověku, radostně a vděčně. Např. někdo z vaší krve (čili karma rodu ) nechtěl dát , skrblil, druhý je aktuální. Literární channelingové ( ne moje) zdroje uvádí, že karma byla smazána a zrušena. Já s tím souhlasím, ale musíme dožít rozjeté věci, prostě nejde všechno spálit šmahem. Pocity , které dáváme situacím při dožívání karmy pak buď vytváří nebo už nevytváří karmu přítomného okamžiku a života. To, samozřejmě funguje stále, neboť je to zákon energie např. v Egyptě i středověku jste si mysleli (účastnící vaší karmy), že penězi zaplatíte vše i zdraví.

Například Egypťan vysoce postavený  platil lékařům za dlouhověkost a nesmrtelnost což fungovalo částečně, chybná investice , chtěl si koupit zdraví, když to nešlo podle něj měnil lékaře, narazil i na podvodníky. Nebo třeba inkarnace egyptský nájemný vrah na neschopné lékaře a nebo jako skrblík ze středověku atd... Vše se počítá a napravuje.  I když je smazáno, zápis v těle je.  Karmická vlákna už nejsou, uzly už nejsou, ale zápisy v těle podpořené myšlenkou je mohou udržet déle v rozpadu - fungování, než čisté myšlení, které uzel nechá podlehnout restrukturalizaci tak plně, že se našeho života už nedotkne.

Odpouštím sobě, odpouštím tobě.
Pacientovo zdraví je pak závislé především na energetických proudech, ve kterých žije, proto, by měl být v prostředí, které podporuje ke zdraví.