Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info klientům o léčení, o mé práci

Moji milí klienti a pacienti, 19 let se věnuji alternativním technikám, ale současně se vzdělávám v oblasti humánní a veterinární medicíny. Chodím na semináře a kongresy veterinářů, humáníků a homeopatů. V mé praxi používám všechny techniky, které jsem se naučila. První je pohled lékaře, druhý je pohled vědmy a na základě analýzy a syntézy zvolím postup, obvykle kombinaci několika technik. O postupech medicínských se nemusíme bavit, ale postupy celostní medicíny jsou specifické, používám harmonizaci nebo přímo odbloky přikládáním kamenů nebo bylin. A také papírkovou metodu, kdy přes slovo na papírku přenesu energii do pacienta. Je to stará technika, publikovaná v časopisech a knihách. Používám byliny Jonáš, Bach, Devina, Havai, Naděje, Herba Vitalis, protože mají odlišný vibrační stupeň. Používám je místně i celkově v nápoji a míchám je podle zdravotních a KARMICKÝCH problémů. Léčím tělo, cílem je okamžitá úleva těla, ale moje zkušenost, moje filosofie mi nedovoluje uvažovat jinak než tak, že pokud se nenajde a nevyřeší blok v podvědomí, v karmě, nejde zcela uzdravit tělo nebo mysl. 
Proto dalším krokem je karmické poradenství. Ať jde o psa, kočku nebo člověka.
Metody EFT, SRT používám nejčastěji. Spolu s akupresurou. Jsem už tak vycvičená, že tyto techniky mohu dělat na dálku, nicméně přímý dotek je efektnější. Pro ty z vás, kdo se méně orientují v energetických terapiích, bych to přirovnala k ovladači na televizi, kdy zmáčknu novu a tv se přeladí, nebo mobil, napíšete sms a písmena se vibrace prostorem a časem přenášejí na pacienta a tak se zobrazí. Tak jako sms, během vteřin někdy ale i během dnů. Pokud ovšem mobil příjemce nemá program na MMS, má MMS se nezobrazí a visí nad ním! Může si ji stáhnout aktivací MMS. Úplně přesně to funguje s mou prací. Nosič homeopatikum, bylina nebo pohovor s klientem působí jako aktivace příjmu MMS a pacient přijme energetickou práci, která
se projeví ve HMOTĚ tak, jako by se zobrazila MMS. Podobně jako ovladač na rádio nezapnete televizi. Je to má každodenní práce. Kromě těchto technik srovnávám čakry, meridiány a pentagram živlů. Technika práce je buď myšlenkou, virtuálním dotekem, přes fotku nebo obrázek, který si udělám.
Pokud jde o karmu, dělám osobní terapie, kdy souběžně provádím tři techniky. Tak jako počítač nebo věž zvládne více funkcí, zvládnu je také. Žijeme miliony let, nejen na planetě Zemi, ale i na jiných. Máme osudy i bez inkarnací na nějaké jiné planetě, prostě ve vesmíru. Toto vše zahrnuji do své terapie. Rodina je společná energetická jednotka. Všichni zúčastnění se propojují a přebírají pozitiva i negativa, nemoci a karmické bloky. Proto je velmi vhodné při náročných problémech řešit komplex rodinné a osobní karmy.
Pojmy, kterým nerozumíte, jsou na internetu. Moji práci miluji, je smyslem mého života a publikování je také důležitou složkou. Nemohu ale každému klientovi individuálně vysvětlovat přesné postupy. I já používám mobil, aniž bych měla jakoukoliv představu o tom, jak z kláves písmeno přechází na displej a pak letí vzduchem do mobilu jiného příjemce, ještě přes operátora.
Tak má práce běží přes boha a anděly a zobrazuje se na příjemci.

Děkuji všem za pochopení a důvěru, že nebudete požadovat detailní postup mé práce, neboť je to práce administrativní, popisovat děje, pochody. Pokud narazím na blok, téma, které je potřeba sdělit, vždy ho sdělím. Dávám ale přednost kvalitní práci na lidech a zvířatech, než kvalitnímu detailnímu popisu jednotlivých kroků. Snažím se svůj čas maximálně využít na to, aby moji klienti a
pacienti byli co nejdříve zdraví a šťastní a aby rozuměli tomu, proč se v životě dostávají do určitých událostí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Slinné žlázy u pejska

(Ladislava , 29. 11. 2022 10:46)

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jde homeopaticky řešit, když má pejsek zvětšenou slinnou žlázu.
Děkuji
lava@seznam.cz
HAOLA

Melanomy u koní-běloušů

(Lenka, 26. 3. 2017 19:56)

Dobrý den, můj 17.letý teplokrevný bílý valach mám kožní melanomy v oblasti konečníku a pohlavního ústrojí. Zatím mu to nečiní vážné potíže, ale rozrůstá se to. Radila jsem se u více lidí, ale údajně je to problém většiny starších běloušů z důvodu černé kůže pod strstí a pravděpodobně vliv slunečního svitu. Prosím poraďte mi, dá se ovlivnit růst dalších nebo dokonce podporou imunity koně tento problém odstranit?

Velmi děkuji za radu.
Lenka J.

Krásný den

(Anna , 13. 1. 2016 16:35)

Prosím poradte ,mám problémy ze zády,v prosinci jsem ležela na rehabilitaci a tet dva dny pracuju a má bolesti ,vystřeluje to až ke koleni.Cvičím ,alemám náročnou práci ,uklízím v nemocnici.Pomohla by prosím nějaká homeopatika?Mějte se hezky a děkuji za případnou odpověd Aniška

Ztracená kočička

(Milča, 20. 4. 2015 8:46)

Mám asi pro někoho nesmyslný dotaz, ale chytám se všech možností. Chtěla
jsem poprosit, zda by nebylo možné zjistit, jestli je naživu moje ztracená mainská kočička (ztratila se 10.4.2015, je kastrovaná, má dva roky, chodila na zahrady a vždy se vrátila, až teď ne). Vyzkoušela jsem vše, co bylo v mých silách, stále chodím a hledám ji.Mám o ni velký strach, že někam vlezla a nemůže ven. Dozvěděla jsem se o Vašich schopnostech a tak se obracím i na Vás.
Mějte se moc hezky, moc děkuji za případnou odpověď

Milča

j.wolfova@emaiil.cz

(Jana Wolfová, 31. 12. 2013 13:49)

Dobry den.chtela bych se zeptat,zda me muzete zbavit zavislosti na alkoholu.