Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ženy a Muži

26. 9. 2015

Ženy a Muži

MVDr. Simona Müllerová

Vztahy netvoříte proto, abyste měli někoho do konce života , ale abyste ho měli teď a tady . Když oba budete denně na vztahu, lásce pracovat budete si říkat pravdu ihned , než v každém naroste příběh založený na doměnkách , odlišném vyhodnocení muže a ženy , pak půjdete cestou aktivní tvorby lásky pro zítra.Tato žena ( muž ) se kterou chci být i zítra . Co můžu udělat proto, abychom si rozuměli , byli šťastní? Jen pravda jako "teď cítím", pravda ve slovech a činech! Pochopit , že pohlaví to má odlišně . nenuťte opačné pohlaví konat a myslet podle Vás !!! , ale přijměte psa , kočku, ptáka, partnera  v jeho druhové odlišnosti.Kočka i pes mohou jíst maso , ale kočka vrtící ocasem má vztek , pes radost. Králík může sexovat s kočkou a sdílet pelech . je hodně aktivit a lásky mezi mužem a ženou přes  jejich " zásadní odlišnost" v myšlení přístupu. Zbytečně se trápit, že králík sexuje s kočkou , ale nežere syrové maso je hloupost. 
Buďme moudří a tvořme v ztahy v lásce a činech na těch úrovních , kde se spojujeme. Lidské tělo má program radosti a aktivity závislé na světle!! a slunci !! symbol muže. Každá žena ztratí zářivost  bez přítomnosti , kontaktu s mužem , když se žena vzdá( jin,země,luna)  mužů, ztratí muž jang, slunce svého bytí. Muž tvoří ženu (slunce tvoří Zemi). Žena roste, zraje, kvete , plodí. Muž slunce jang se reaalizuje skrz ženu a žena přijímáním a přetvořením tvoří mnohočetný vývoj, ale nemůžeme být závislí  na světle a čekat na 21.12 , kdy se začne prodlužovat světelný den. Je více depresí,  smutku pomalosti na podzim, když se začne zkracovat den na 1:1  světlo  tma. Nastavme tuto vazbu světlo, tma, mozek, radost , aktivita  tak, že muži jsou našimi slunci  svítí na sebe a na vše, jsou všude!
 Kam se podíváte je muž! Slunce často pod mrakem, zataženo  neprojevené  emoce. City , vcítění, voda! Vodu ovládá, žena (země, luna) . Stáhněme z našich Sluncí mrak našich  a jejich emocí , dovolme si za ně (za zraněné , poškozené, jangové-přirozenost, zář, akce, sucho)  za naše  muže vyplakat naše bolesti. žena umí plakat, pláče upřímně , právě dnes 26  i jindy , plačte za sebe , za dcery, matky, babičky i malé kluky ( nebreč, chlap nebrečí) .Za muže vyplačte naše zoufalství, že nejsme milované a vyslyšené, vyplačte mraky emocí , co jsme hodily na muže na naše Slunce a nechme Slunce svítit.Pravý muž neumí naslouchat neumí moc plakat , neumí pomalu vnímat , sdílet ( kdo to neumí není ryzí muž) , ale umí nás pevně obejmout, pevně držet! A v té chvíli víme . že naše Slunce je tady, dělá to co má a  přijmeme jeho teplo ( zář ). Zahřejeme naše srdce, domov a vytvoříme tu Zemi, všechno a on uvidí své nekonečné úžasné dílo lásky . Udělal to co udělat má , podrží, obejme, mlčí jen JE! 
Když žena pláče , směje se, kvete i hnije ...on JE ! a září. Svítí na jejich cestu , na její pláč a smích , ikdyž tomu procesu vůbec -  ale VŮBEC NEROZUMÍ. Budeme se cítit milované a vnímané , když necháme muže dělat to,  co mají a nebudeme je nutit cítit a konat jako ženy  luna ,země jin - je skryté, couvající, vnitřní. Aby muž mohl svítit (slunce) musí žena couvnout (voda, mraky). Muž má vodu , city v nás ženách.