Jdi na obsah Jdi na menu
 


ŽENÁM

28. 9. 2015

ŽENÁM

MVDr. Simona Mullerová

Prosíme ženy, aby odvolaly uřknutí, prokletí, zatracení a jiné formy odmítání , které vyslaly v posledních 10ti letech na české muže. přísun imigrantů je částečně způsobený i karmou mužů ČR, kteří jsou převážně slabí, a zženštilí, proto nám chybí mužský potenciál a v ČR se uvolnuje místo pro mužský faktor ze zahraničí. Zahraniční muži jsou průraznější v různých aspektech. něiteří jsou systematicky pracovití, někteřří jsou fyzicky silnější, často jsou sexuálně zdattnější. rozhodně mají mnohem méně strachu. 

Energeticky patří česká žena , českému muži. český muž je ale specielní druh muže, ovlivněný socialismem, 70tými roky, politikou ČR, duchovním jádrem ČR, a srdcem země umístěným na Moravě. Proto jsou čeští muži více vnímaví k energiím a snáze ovlivnitelní silou žen , které jsou také poškozené specifikou ČR. 
češti muži ze strachu a neznalosti popírají duchovní principy a energetické toky více , než cizinci. Poláci, Rusové, nesou mnoho lásky a ucty k Bohu, Zemi. Rusové (myslím tím i ukrajince) používají alternativní techniky i magii, 
Němci a Francouzi , Angličané používají homeopatii jako běžný druh terapií. 
LČeský muž vesměs popírá všechno, dPotřebujeme osvobodit jangovou sílu českých mužů a vrátit jim pozici ryzího chlapa v jejich osobních životech, a v životech českých žen. Mnoho maldých žen dává přednost cizincům kvuli jejich přístupu k práci, ke vzdělání, i k sexu. 
Prosím , abyste jakoukoli formou pro vás přijatelnou nějak odříkali, nebo pomysleli 
Tou částí mého Božského Já, která je k tomu oprávněná nahrazuji zatracení českých mužů láskou, a odvahou. Měním frekvenční kod uřknutí a prohlašuji , že český muž je odvázný, statečný, pravdivý, pracovitý, a sexuálně zdatný podle jeho možností a pravé podstaty. Nahrazuji prokletí českých mužů odpuštěním, usmířením, a uzdravením vztahů mezi muži a dalšími živočisnými druhy na planetě zemi , především v České republice. Dávám českým mužům uctu, a respekt k přírodním silám. 
Muž se stává silným a ryzím mužem a roste , když uctí ženu jako královnu a symbolicky před ní poklekne. královna mu dává svou sílu a moc , ve které on roste, realizuje se, a vytváří tím mocné pole pro rust ženy. 
Popravdě , běžná česká žena neskýtá muži mnoho možností, aby ji uctil jako královnu a poklekl před ní. Přesto si to prosím představte , dovolte jim to, a chovejte se tak, aby to muž udělal rád a přirozeně. Potřebujeme dát mužům zpět jejich sílu a moc, naučit je znova tuto sílu a moc používat, abychom v jejich poli vzkvétali v nám přirozených ženských energiich. 
SIMI , INA , EVA