Jdi na obsah Jdi na menu
 


Terapeutický rozbor energii Téma pomsty

4. 12. 2015

Terapeutický rozbor energii

Téma pomsty

Sekce filozovie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Prosinec 2015

 


Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

Vědma dělá vždy rozbor podle konkrétního stupně vývoje klienta a učastníků jeho života. předpokládá cestu podle energii. vztahy, kdy lidé k sobě rozhodně nepatří, nebo rozhodně patří se dají dost dobře poznat. je hodně vztahu, kde jsou karmické lekce, to znamená, že nám daná osoba zprostředkuje duší požadovaný prožitek. každým zásahem vědmy , homeopatie a jiných technik se mění energie a myšlneí člověka, přičemž pozitvní efekt se odvíjí od toho,jak si myšlenkově člověk terapii zpracuje. proto se aktéři karmy po terapii kteréhokoli zučasněného odvíjí částečně nepředvídatelným způsobem. Ego, genetická zátěž, vliv prostředí, může způsobit, že klient terapii vubec nezhodnotí, jde do vzdoru, nebo naopak se nastartuje na maximální sebereflexi. 

 

Obecně se ženám otvirají témata msty a zrad , a ženy mají přiliš mnoho výhrad , požadavků na muže, ženská složka mužů je také nyní v odbloku msty , zadostiučinění. Mužská složka mužů potřebuje docenění i mužská složka žen. proto se pohybujeme všichni v tématech snahy získat od námi určečných osob ocenění, uznání, zadostiučinění. Je to špatně, protože dané osoby nás nedocenili v jiném čase než je ted, v době jejich i naší karmické zátěže. 
měli bychom v přítomnosti svoji sebehodnotu řešit vším, co je nám v přítomnosti přítomné, a tvořit jiný přítomný pocit, odpuštit a usmířit se ze situace a lidmi z minula.