Jdi na obsah Jdi na menu
 


Téma dnů ; Přístup k pocitům selhání

11. 8. 2015

Téma dnů

Přístup k pocitům selhání

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korektura textu: Monika Simanovičová - 11.8.2015

 

Téma dnů

Dvě třetiny mayského kalendáře minula a současna, jsou o temnotě, krizích , bouři. Velmi náročné třetiny, které boří dosavadní vztahy a vyvadí napovrch stínové vlastnosti a stínové záležitosti vztahu. Bouře jsou skoro ve všech vztazích.

Rozchod je úplně jiná věc v posledních měsících než dříve. Je to rituální ukončení starého. Lidé se osvobodí a mohou přehodnotit . Pak se mohou vrátit ke stejnému partnerovi, obohaceni, moudřejší , uvědomělejší…odpouštějící.

Jde o to si to uvědomit !! Dovolit si konec a začít se zdánlivě stejným člověkem .V dnešní rychlosti nejde byt stejný týž den večer,natož zítra. Je mnoho problémů ,společenských dogmat a obdobných vlastností - vzdory, msty, zadostiučinění , kdy jeden z partnerů odmítá přiznat chybu, přijít ,odpustit řešit.. Přiznat chybu je těžké , zrovna dneska se to právě děje. Bouře, čištění vztahu , ukázka temnoty v sobě a v partnerovi. Postavení těmto stínových vlastností proti sobě a pak přijetí a pochopení , což lidem chybí. Obecně převážně ženy mají neúměrné požadavky na chování a myšlení muže. Muži jsou poškozeni vzorem otců a matek z předchozích desetiletí. Neumí žít a už skoro ne evolučně, nejsou tak flexibilní ve vztahových věcech - se ŽENOU. Muž s mužem to má jinak. Muž se v žene nevyzná. Žena chce stará pravidla, obvykle galantnost, peníze ,svaly , zručnost a nějaké moderní duchovno,sebereflexi,něhu,vyjadřování citu často a jasně . To je hodně, nikdo je to nenaučil.

Muži jsou se ženami velmi nejistí, neboť nespokojená žena je uragán nebo blázen …smete ho vně nebo skrytě uvnitř a on ani neví proč.

Ženy mají mnoho požadavků a následně pocit nedocenění, neuspokojení. Muž na svém duchovním stupni dělá co může, mohl by více komunikovat a chce jít do sebe , to se nechce po něm to je jeho podíl .V této chvíli na to nemá , nehodlá přiznat chyby a měnit se , má dojem že se změnil už dost, tímhle oba stagnujete , nejde se vyvíjet přestože se máte pořád rádi .Bouře a hádka , prudká proměna , abyste se tak rozpohybovali , že to s ním buď hne , nebo vy budete vědět, že chcete rituální rozchod.Po přeběhnutí bouře – ve čtvrtek se rozhodne dle zeen pravidel vztahu a hledejte cesty u obou , když to nedá doporučuji rituální konec na nějakou nikým neurčenou dobu, ale už nestavte vztah na shnilém základě . Vyjděte z něj a začněte znova , oba proměněni nebo vyměněni

 

Únava ze vztahu je z neporozuměni si navzájem a žiti svých bloku. Pohlíženi na partnera přes filtry, domněnky, primární příběhy, proto je vhodný rituální konec. To ze jsi teď ze vztahu unavená neznamená, že vztah sám o sobě je špatný a nemá šanci. Podstatné je pochopit o co v něm šlo - řešení si starých křivd, zadostiučiněni, doplněni deficitu z dřívějška přes současného partnera a to

oboustranně. Vyvolalo to očekáváni a požadavky od sebe navzájem. Dnešní den numerologicky a konstelačně nastavuje nove uspořádání, využíváme energie dne.

Přístup k pocitům selhání

Než si otevřete maximální možné vnímání , řekněte si přesvědčivě , že všechna tzv. selhání byla Vaše karmická a osudová cesta poznání , že díky nim jste mohla jít dál a byla bohatší o prožitky , že chybování je součást vlastností a vývoje každého člověka a pak si ujasněte , že to tak skutečně je. Navíc to co dnes považujete za selhání nemuselo být, mohlo to skutečně být nejlepší řešení v daném čase nebo jediné možné!! A naopak , to co jste tehdy považovala za selhání , v dnešním stupni rozšířeného vědomí za selhání považovat nemusíte.