Jdi na obsah Jdi na menu
 


STUDENT NA VÝMĚNU, TÉMATA PLANETY PLUTO - NEJEN PRO ročníky 70-79

4. 1. 2017

STUDENT NA VÝMĚNU, TÉMATA PLANETY PLUTO -  NEJEN PRO ročníky 70-79

Aktuální témata

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Leden 2017

 

výňatek z porady klientce 

¨


Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

 

Děkujeme za pochopení 

 

  

Lidé kolem tebe mají předstv málo a některé řpedstavy mají jasné, ale jsou to předstqavy nízkovibrční a tobě neprospívají, necitiš se v nich dobře. než jsi schopna vlivem poškození 70 ročníků se rozhodnout dost radikálně. ted jsem ti nastavila radikální rozhodnutí, problém je v tom , že nevíš na co. opravdu to máte těžké vy 70 ročníky. vlastěn vůbec nevíte co smíte chtíát.  dovolit si majetek, lásku, zdraví, dovolit si být skutečně středem svého života a nechat události, energie, lidi prachy proudit kolem sebe, shlukovat se. měnit se, tak jak dkyž jsi v sushi baru,jprsotě to jede kolem a ty si bereš co chceě, něco více krát, když ti to nechutná, tak to vyhodíš. a tak je to i s životem potřebuješ si brát, co je všude kolem co pourdí je na dosah, brát si to s vědéímím , že ti to patří, protože jsi zaplatila vstupné. vždyt jsi zaplatila. odžila jsi za sevé předkiy a inakrace duší dost tzěžký kus života , udělal ajsií spoustu služeb pro durhé lidi, ted je na čase žít tebe. máš brzdy na těle, nebot jsi byla omezovana a utlačovaná z venku, ale máš i brzdy na duši, protože duše v tomto vězení těla a doby žila také přiliš dlouho. oba tyto systémy ztratily schopnost expanze. nevím, jeslti jsi četla detzhlera, nemusíš si ho kupovat, je to dost složité, požádala bych o studenta na výměnu, prostě se na chvili spojit z nějkaou zkušenouduší, protože tovje vědomí ví, co chce, pokud nenazrazí na zpochybnující blok v těle. vlastně víš, že chceš práci, ktde si tě budou vážit, práci , která tě bude bavit a budeš správně fin. oceněná. nevážiš li si sama sebe, statvíš se do podřízené role, pak nemůžeteš být oceněna zvenku dostatečně. zátěž karmy ziplsboilla , že je v tele program být menecenná, špatná, vina a odouzena k službě. tano tak to blo, už to dávno není, tělo ma setrvačnost, zvyk, zajete koleje. zvyk je utvrzovanáý z prostředí lidmi, tkeří tě používali a využívali nebot k tomu měli vlohy, nebo byli tvoji karmičtí učitele a vykonavatele atd. valstěn tito učitelé ti umožniliá si odžít rychle službu a viny az min. životy a současně přišli učitelé, kteří ti davali infamace, proč se to tak děje. třeba já. tím pádem se očekávalo, že ti dojde, že je odžito, a začneš se prosazovat správně tak, jak ti bylo určeno osudem pro tu část inakrace, kteránastane po odžití karmy. žádné vyšší formy byti netušili, jak hrubohmotné a zátěžové rpoststřeíd má čr, a jak je těžké pohout s hmotou,aniž by nebyla zničena. na některé vzorřce je potřeba mít virtuální zbíječku. ale i když je rozbiješ a vytečou jako tkánové odpady, zlomenina, borelie apod. lide se zase vlivem zvykun, nedoatku infraomcí a tlaku vrací do stžarých kolejí. ted to jde čím dál tíám huř. už se chce nově a jinak už nemáš karmu, už nemáš ani budoucnost, ani přítomnost,                       

ty sama si zasekla včera. někde se ti pozzdilo tvoření. mášč celý život před sebou a všechny možnosti , stačí si přát, vidět, citit, a naučit se mít pocit, že máš všechno, co si přeješ naučit se mít pocit , že to může být ještě lepší, než si ty umíš předdstavtit a naučit se pocit , že to tak je správně. samořzejmě to skoro nikdo neumí. moje terapie dnes se týká vyše uvdeených témat a cíleného smeřoávní transfromační energie. pokud orpavdu nezačneš denní kroky, nebudš stastná, nebude se ti dařit. samo se nic neudělá.

 

Jak zažít nové pocity a prolomit událost. potřebujeme k tomu studenta na výměnu.¨je to téma z SRT - píše o tom pan detzler.

 

skutečně vlastní duše z naším tělem nemůže pohnout přes bloky, nebot duše byla strujcem programu, duše vybrala geny od otce a matky jako výbavu pro své tělo, a duše zapsala ukoly, které s tímto tělem ptořebuje prožít. duše netušila jak zátěžové je zemské prostředí, jak hustá je hmota a že s ní nehne.

proto potřegáujeme systém který projde kjolem nebo skrz dosavadní bloky, které nejde zatím vyřešit vlastními silami.

 

začneme tím, že se naladíme na planetu pluto

Já a PLUTO - mužeme klepat eft, na bodech které jsem už popisovala, nebo na bodech, kam násw vede pocit na těle a obličejí atd.

Ja a pluto - harmonický vztah s plutem a jeho tématy - jsem bez vin. mám odžito, mám právo na sílu, moc, majetek, uspěch, domov, bezpečí, karieru a velkoé věci. jaké to je, když si připustím, že na to mám právo. Bůh mi dal život a i když v něj nevěřím, někdo mi život dal. všichni máme právo a povinnsot prožít štěstí, radost. lásku, zdraví  domov. také všichni musíme prožít dualitní aspekty.

Tukáme - mám odžito, mámodžitou nemoc, chudobu, ponížení, službu druhým, nenávist, vztek, nulovou sebehodnotu, mámodžito.

Tukáme dál - je na čase žít další prvky zemského života. lásku, zdraví, prachy, moc, sílu, sebehodnotu, řídící schopnosti. dovoluji sit o. plnim svůj pravý inkarřnační plán. a dovoluji si žít sebehodnotu, organizační schopnosti, vyjádření svého názoru, konfrontaci s druhými, svůj domov, svoje bezpečí, prachy.

 

Lidé jsou zvyklí nás nějak vnímat, takže můžeme mít stud z toho, že se začneme chovat jinak. mám odeižtý stud. mám odžitý stud, propouštím odpad, z mých energetických systému, z mého obydlí a všude, kde se nashromáždil, transfromuji tento odpoad a dávám ho k recyklaci. děkuji ti planeto Pluto, že mě podporuješ v mém uvědomění si, že jsem bez vin a mám odižito.

 

Detzler - prosím, zemské a kosmické síly, ab ybyl do mého těla,. na několik hodin, případně dnů povolán student na výměnu,který má zkušenost s mými problémovými tématy, a aby tento stuident pohnul s mou hmotou, aby uvolnil bloky, kteréí vytváří překážku na mé cestě. prosím aby tento stueden pracoval v mých podmínkách a sítžísch s láskou , uctou a respektem a pokračoval v uspěšné mnou započaté práci nqa sobě a prstředí, a aby obohatil můj život a mé prostředí o prvky, na které nemám možnosti. a aby otevřel cestu po které půjdu já v těle a duši , jako milující tým.  jsem připravena přijmout stuedemnta na výměnu.

 

děkji ti planeto saturne a božstvo saturně, že mi pomůžeš s novými pravdily a novou rovnováhou do mého života.

 

tukáme a plácáme na tělo já a saturn.

 

se studentem na výměnu jsou jiné pocity, zisutečně člověk nemusí být ve své kuži, něco je jinak.  ale my to víme, a věříme všem silám dobra, že student na výměnu je ta entita, která je pro nás v tuto chnvíli nejlepší.  naše duše buede přihlížet a zůstane celou dobu spojena se solarem i bunečnými systémy, jenom dočasně uhne studentu na výměnu. proces muže proběhnout i vteřinově.