Jdi na obsah Jdi na menu
 


Strach

24. 9. 2015

Strach

MVDr. Simona Mullerová

Září 2015

Až vnitřně dovolíš, že nemusí být zle , změní se to. Až zjistíš , že se nic neděje , když bude "zle", dovolíš si říkat svou pravdu. Dokud se bojíš říkat svou pravdu a požadavky, že bude zle , tak se tvůj svět  ani celý systém nezmění a bude  ho pořád určovat někdo jiný.

To, že se bojíte je přirozené.

Bojite se nového neznámého, nepopsaného, míněníní druhých lidí o vás, autorit, statních orgánů. Pravdy o sobě. Své temnot, vesmírné temnoty, své  minulosti.

Máme mezi sebou jedince, kteří se některých s výše uvedených věcí nebojí. Nevím ale o nikom, kdo nezná strach k ničemu z výše uvedeného.

Sjednocení energ. Polí a kanálů můžeme zkopírovat, nazrcadlit, vzorce odvahy nebo rezistence, nebo ochoty k průchodu strachem od druhých lidí. Je potřeba dát příkaz mozku, bunkám, auře a DNA k obohacení sebe sama těmito vzorci.

Bytosti vesmíru, Země a našeho života v nás vyvolvají strach, kopřiva, jedovatá bobule, hadi, hmyz, oheň, voda, výška, chlad, psi, někteří lidé, dopraví provoz, instituce, neviditelné, tajmné. Pořád j něco, co aktivuje některý ze strachu, který ale nesouvisí s pudem sebezáchovy. Jsou to všechno strachy, které nás omezuji v každodenních prožitcích, brání nám v radosti, spontánnosti a rozvoji. Zájem čistého světla a lásky je mít pud sebezáchovy a transformovat lásku k sobě. Pokud opravdu milujete svoje tělo a svůj život, pak víte, že nebudete dráždit vosu, strkat ruku do ohně, přecházet dálnici. Ale nebudete to o strachu ale lásce a uctě k sobě a o vděčnosti ze život a zdraví.

Většina lidí přežívá a těší se na duchod, ale i na smrt, protoože mají málo radosti, hravosti, lásky. Je to ale proto, že hnací sílou (vlastně brzdící) je celá škála strachu.

Když tomuto porozumíte, tak se sami od sebe bez guru, bez terapeuta, bez psychologa rozhodnte porozumět přičinám a následkům strachu a budete to chtít změnit, potom příjměte odbornou pomoc člověka, který je specializovaný na práci s tělem a podvědomím, zkuste nad všemi informacemi co vám předávám aspon chvíli přemýšlet a najít svůj vlastní názor a postoj k nabízeným tematikám. ZeZkušenosti víte, co zřejmě můžete  ztratit, ale jako populace víme, co můžeme získat.

Zkuste být chvíli ditě, které má málo zkušeností a proto zkouší lézt , jít, ochutnávat, prostě ŽIT, zkuste začít znova …