Jdi na obsah Jdi na menu
 


šance

4. 12. 2015

MVDr. Simona Mullerová

preposlala klientka, autora nezname,a le je to tak . problem je, jak propustit, jak poznat, kolik dat sanci , jsou pripady, kdy to není jasne , casto zemske, nizke vlstansoti udrzuji vztah ( skryta msat, vyhodnost, strach ze samoty ),jindy je to plan duse , nekonceni lekci ..prosime o znamení, jak poznat , jeli muz na ceste  nebo je li brzdou.ani znameni s enekdy neda rozpoznat .ego ho nevidi, strach ho zastre..zkusit hlas sveho srdce .. ne kazda ho slysi,ne kazda mu rozumi .

-

"Žena dle Akášského vědomí vyjadřuje tu část lidského božství, která aktivuje v mužích spojení se svým srdcem a s jeho vyššími úrovněmi vědomí skrze posvátnou sexualitu. Žena je prvotním impulsem v této době pro vědomou práci se svou tvořivou silou a má vést muže k vyšším záměrům jeho bytí než je individuální uspokojení jeho potřeb. Takže milé ženy Bohyně, jste vyzvány po celé planetě Zemi, abyste tvořily mosty mezi vámi a muži právě skrze vaše otevřené srdce, skrze vaši celi...stvost bytí, skrze vědomí vaší posvátné sexuality a skrze tyto energetické mosty dokázaly propojit nízké čakry mužů s jejich srdcem a dále skrze světelné exploze je dokázaly dovést do světa, kde jsou i oni schopni začít pracovat pro celek a vyšší záměry vesmírné podstaty.
Proto žádejte, aby ve velkém do vašich životů začali proudit takoví muži, kteří jsou připraveni propojit se se svou ženskou podstatou a otevřít naplno celé své srdce, očistit ho a uvědomit si mnohem vyšší smysl svého bytí. Každý muž, který vám vstoupí zásadněji do vašeho života, anebo v tomto období ve vašem životě stále je, je tam proto, abyste skrze vaši vědomou práci s vnitřní Bohyní a její posvátnou sexualitou pootevřely těmto mužům cestu ke své božské přirozenosti a tím propojily ženský a mužský aspekt ve vás obou.
Propusťte ze svého života všechny muže, kteří naopak vám v tomto poslání brání. Nelpěte na jejich přítomnosti ze strachu z neznáma….."