Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prvotní msta ženy

11. 10. 2015

Prvotní msta ženy

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Říjen 2015

 

Prvotní msta – nese ji každá žena, protože první žena byla Lilith, doporučuji přečíst knihu – tam člo věk hodně pochopí.

Je potřeba, aby se ženy vzdaly – prvotní křivdy (staphysagria ) přijali cestu a záměr – křivda msta na mužích – msta – zrada – (nitricum acidum)

Ženy nesou geny Lilith a proto nevědomky nesou prvotní zdradu a to i od Boha, který ji vyhnal, když se adamovi nepodřídila a mstu a zradu od Adama, který nechtěl rovnováhu. Jistě v tom je ještě mnoho jiných nezjevených aspektů, ale toto je jeden z klíčů, kde se v nás ztratila víra v Boha a víra a důvěra k mužům.

Pomyslete na Lilith a Černou lunu a na to, co z ní v sobě máte a požádejte o zdravení a usmíření žen a mužů obecně.

Všichni máme mužské a ženské předky a inkarnace, proto i muži nesou sebedestrukční plán na sebe sama , mstu a likvidaci a samozřejmě strach z žen, strach ze svého ženského aspektu. Jejich vnitřní Lilith. Proto se brání citům, lásce, ženě uvnitř sebe, pak nic necítí vlastně se bojí svého zla a msty a pocitu zrady od Boha otce a zrady prvního muže.

Prosím muže, kteří to čtou, abys vstoupili do své vnitřní ženy a svých genů a požádali o uzdravení vztahu a usmíření a na všech urovních a formách bytí, ve všech časech, prostorech a dimenzích a ve všech souvislostech. Uleví se nám všem. Děkuji.

______________________________________________

Pokud ženě v astrologickém rozboru ukazuje Černá Luna na Pluta – téma je strach o přežití.

Lilith zabíjela každého druhého syna. Tak muži, s ženami, které mají bližší inkarnace s Lilith, geny Lilith, mohou mít strach o život, zásadní ohrožení. Žena je může zachránit, zvednout ze Země pošlapané, ale současně je jejich síla tak velká, že to unesou jen nejsilnější a stejně mají pocit soustavného ohrožení. Lilith – pozůstatek likvidace mužů, msty, prvotní msty na mužích, kterou ona přijala, když byla jako první žena vyhnána z ráje. Prvenství těmto ženám nebylo dané. Jen chvíli. Lilith byla vykázána z ráje, když se nepodřídila a Eva ji nahradila. Potřebujeme se dostat až ke vzdoru k Bohu a Adamovi, prvnímu muži života, kde je zárodek msty toho, co po genech nesou ženy z Lilith.