Jdi na obsah Jdi na menu
 


Průchod osudovým uzlem

10. 10. 2015

Průchod osudovým uzlem

Sekce Filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

Říjen 2015

 

Osud po nás něco chce , jednak abychom se „ vychovali“ , ale také abychom vychovali druhé tím ,že jim řekneme jak se s nimi cítíme.

 

Průchod osudovým uzlem

Když Vám vědma.... astrolog... vyvěští na cestě životem autonehodu a Vy začnete dělat odlboky ..a žít podle jiných pravidel, pak se autonehoda odehraje jinak .

Možnosti :

vidět ji a mít úlek, šok

škrábnout auto.. rozbít auto

škrábnout sebe

zlomit něco

velmi se zranit

zemřít

Človek projde osudovým uzlem autonehody, ale jak jím projde záleží na tom, jak s informací pracuje a jak se ke všemu postaví.

Potkání se s potencionálnim partnerem  - zase.. může to byt pošťák a Vy ho nepoznáte a minete ho , prodavač.

Jde o to, že astrolog.... vědma určí čas a uzel .... a Vy s tím nějak pracujete, jste bdělejši... a dáte šanci ,aby prúchod situací byl snadný a efektivní

Samozřejmě ve hře  je více lidí nejde zaručit hladký průběh, neboť aktéři  maji svobodnou vůli, svá poškození a domněky a svou informovanost.Podle toho se pak odvíjí průchod uzle, který má své jednoznačné postavení !! Někdy trvá  půl dne ,někdy tři dny ,někdy měsíce ...

Od toho mate rádce, od toho jsme tady ,abychom Vam řikali kdy pracovat, kdy odpočívat , kdy se otevřít lásce - abyste měli největši šanci na úspěch .

Potřebujete mít svůj vlastní pohled na život,  na sebe a mít své požadavky, neovlivněné vzorci a představami rodičů, co Vam vtiskli, když jste ještě neměli své uvědomění a své vlastní zkušenosti .