Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prožitek lásky v těle

21. 9. 2015
Prožitek lásky v těle
 
MVDr. Simona Mullerová
Podle diktátu psala Eva Matoušková
září 2015
 

prozitek lidske lasky je jedinecnz a neopakovatelny druh lecive enrgie, ktery nemohou citit ani zvirata, ani jine formy byti ani duse. je to zalezitost vyhrtadne tela.
sdileni lasky v ramci stejnych druhu v jedne risi je jina frekvecnce, kytky, zvirata. mezi druhove lasky jsou take mozne casto se prirovnavaji prozitku agape - bezpodminecne lasky, dky hmotne telo citi "sjednoceni s "Bohem" prostednictvi vnimani kamenne rostliny zvirete prirody jako takove universa.
uvedomeni si" Boha " universalni lasky, tato prozitky znaji duse i tela. je to pocit kdy milujete a jste milovani vsechny starosti a bolesti mizi, vy citite že JSTE a že v tomto stavu, pocitu chcete BYT. nic ineho nepotrebujete, jsou to bezpecne formy lasky a bezpecne formy odevzdani se. tak jak nemame prekazku milovat psa nebo prirodu, nebo i system viry, tak naopak mame velke prekazky se otevrit lidem, rptooze mame stale evolucni pamet zraneni, jsme pod tlakem moralky umele vytvorene. a jsme pod vlivem mocnych forem byti , ktere nevedi co je lidska laska k jednotlivci a proto v zajmu pokusu a her se neustale pokousi odklonit nas od lasky muže a ženy. uzdravujici sila laksy muže a ženy vytvori novou jednostu , navrat k puvodni prorozenosti svetelneho cloveka, obohacene o moznosti fyzickeho tela. 
jak z toho? pripustit, že telo ma strach. pripustit, žře telo ma neznalost prozitku. pripustit, že se telo boji nasledku nebot nema evolucne, historicky žedne zkusenosti, navody,jak postupovat v partnerkse lasky, v soucasnem evolucnim stupni Zeme a Slunecni soustavy. kdyzsi toto pripustite a dovolite si Víru ve vedeni andeli a a sil dobra, budete vyvedeni z labyrintu problemu , ktere vznikaji kdyz clovek pripoutany k materialnu, stare formy rodiny, k umele moralce, zacne z techto schemat vychazet. 
probiha reforma systemu slunce jang Buh, obracejte se s prosbou ke Slunci, Bohu, k cislu 1 a mluvte s nimi jako s kamaradem a zadejte a dekujte o jangovy prulom tam kde se nas dotkne laska mezi muzem a zenou. monadicka laska. 
jinove pusobeni zeme a luny je jemne , pomale, systematicke ale stinove vlastnosti kazdeho cloveka toto male pusobeni zastavi nebo presmeruji. potrebujeme radiklni uder na probuzeni srdci. radikalni bleskovy uder ze srdce domozku a reformu dusí , ktere se v techot dnech obraceji k Bohu a svetlu a zapomonaji na proces vyvoje tela pres nutnou monadickou lidskou lasku. 
vsude se pise o aktivacih DNA, texty  se predavaji dal a dal , chanelingi jsou znecistene prekroucene, deformovane zasahem silnych dusi, silnych entit v zajmu zvratit vyvoj planety a nastavit necojako novy stredovek. preskocit lidskou lasku ulpeni na Bohu a udelat tak zivot na zemi neradostnym prezivanim vedoucim k tzv spaseni duse a cistote duse.