Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přístup k muži

17. 8. 2015

Přístup k muži

MVDr. Simona Mullerová

Korektura textu Simanovičová  Monika 

17.8.2015

 

Bude-li mít muž potřebu se líbat s jinou ženou ( a naopak) , než se svou něco není v pořádku ve vztahu . Pravda o tom kam jde , co tam dělá nepomůže, ani vlastnění , omezování se ve svobodném pohybu. Je potřeba , aby každý řekl co cítí, co chce , aby se nemusel bát si říct o svobodu ( fotbal, pivo, setkání s jinou ženou). Vědomá konverzace  v páru umožní žít svobodu a realizovat touhy s jedním dlouhodobým partnerem. Pokud to nejde  , jsou-li touhy, potřeby , vášně  odlišné pak prostě partneři nejsou vhodní pro dlouhodobý vztah. Pokud se jeden musí  výrazně omezovat , opět není  pár vhodný. Umět hledat kompromis a nebát se říct pravdu .
Dnes je den nastavující rovnováhu přes štěstí, svobodu bez zábran  tvoření rodiny , lásky , sexuality.
Dovolit si být pravdivý  mezi sebou a domluvit se na přijatelných zástupcích  a vykročení  je základ dlouhodobého smysluplného vztahu. Ne někoho měnit , ale rozvíjet společné které tam je.
Vlastnění zděděné po matkách , mít muže pod kontrolou. Celostátní  vzorec  žen ty muže si podřídit, hlídat jako děti. Jednou musíme  mít odvahu je nechat být mužem  a vědět , že svět ani vztah se nezboří, když je nebudeme pořád kontrolovat. Je to historický model vycházející z poškození obou pohlaví . Čím více vyzařuje žena  kontrolu a touhu po pravdě , tím více se muž bojí , mizí , utíká.