Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravda a lež

11. 12. 2015

Pravda a lež

 

Sekce - filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

Prosinec 2015

 

 

 

Teď jsou právě dny chybných domněnek na vytváření svých příběhů na základě  zranění ,domněnky…. můžete mnohé  pokazit . Ptejte se, nedělejte závěry . 75% lidí Vám zalže, přesto máte šanci na pravdu  a hlavně Vy jednáte podle pravidel Evoluce a Rozšířeného Vědomí. Příkladem upřímnosti  čistého úmyslu „nakazíte“ okolí. Pozor na msty , intriky u poškozených žen a zoufalých mužů ve strachu . První pocit v kombinaci , konfrontaci  jde přes filtr rozumem. Slyšíme co chceme slyšet a věříme  čemu chceme věřit , pak je uvnitř pocit , dojem vycházející z objektivní pravdy !!!nebo také zvyku!!! mít problém, být obelhán!!

 

Další krok je si uvědomit tento fakt a pokusit se najít pocit srdce , ale to může být zraněné. Cesta k pravdě  v sobě , k detektoru lži  v sobě je dlouhá a plná chyb v počátku, ale dá se z toho brzy vyjít . Když nepodsouváte , když chcete věřit jak reaguje tělo na člověka ať druhý lže nebo ne . Pokud Vy reagujete klidem a v pohodě skutečným klidem , pak je situace správně a nevadí , že je Vám předložena lež. Vykonavatel , karmický učitel  splnil úkol, prošli jste zkouškou. Jen zřídka je nutné  vědět celou pravdu, jen zřídka jsou dva lidé, kteří se shodnou v pohledu komplexně.

 

Každý má svou pravdu , na to má právo  je to přirozené. Každý má občas svou lež, která nás učí pracovat se svobodnou volbou druhých . Jen slabý, nejistý a ohrožený člověk musí lhát , neboť se bojí. Může ztratit zájem druhých, úctu … lásku, neví ale , že pokud  musí  lhát , mají tyto“ atributy“ naprosto slabou hodnotu. Takový člověk si zaslouží politování a pomoc , aby si více věřil, lépe zacházel se životem. Populace se musí převychovat , generace vychovávána ve lži politiky , rodičů ( a přetvářce) bere  lež jako denní zákonitost , jako „normální“.

 

Málokdo umí jednat přímo , ani Vy nedokážete říct své pocity přímo! Ze strachu ,ze  zranění, ze ztrapnění, kritiky, nepřijatelnosti, ze společenské nevhodnosti, a tak každý lžeme v podstatě denně , už jen tím , že popřeme svůj pocit, názor. Každý má jiná měřítka co je „povoleno“, co je „přijatelné“ lhaní!

Jediná cesta ze lži , příslibu, které jsou všude kolem , je říkat  a dělat příkladně to, co chceme …můžeme…žijeme.. a šířit ten příklad. Agresivní a lítostivá reakce  na „obelhání“ vychází z paměti  ztrát, podvodu a zklamání a našich bolestí  z dětství.. z mládí.

 

Muži si  mezi sebou soustavně lžou a je to jejich dětská hra na velké chlapy. Neřeší kolik si nalžou.  Lež mezi stejným pohlavím neboť  jsme na ni zvyklí. Podobný styl ženy , mají své pravdy i lži , o věku, váze , orgasmu, prsou – maska.  Muži zase o penězích.. pivech. Lidé se teprve  učí přijatelnost  se vším co mají, jací právě teď jsou. Tím, že nepřijímají sebe lžou o sobě, tím, že v dobách zúženého pohledu nebyli přijatelní, lžou navenek. Stále je prostředí poškozené, učíme se skutečnému klidu a přijetí sebe  a jich. Ať lžou nebo ne, až se přijmeme nebudeme potřebovat push up ani 10 piv. Krása… , zábava …., přijde zevnitř a následně pravá láska … štěstí…upřímnost…pravda.

 

Pokud nemáte důkaz  počkejte se závěrem, pokud ne , vytvoříte karmu přítomnosti a pak budete žít následek své domněnky, svých myšlenek, svých pocitů.