Jdi na obsah Jdi na menu
 


Povinné lekce

1. 2. 2016

Povinné lekce

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce Monika Simanovičová

Únor 2016

Karmická terapie zasáhne všechny dysfunkční sféry života tam, kde člověk nejde v souladu s osudem nebo ve prospěch svého dobře. Je odkloněn, napomenut apod. a převádí se na správné cesty a postoje. Samozřejmě , že to často  nepozná a vnímá to jako problém a chybu v sobě, v okolí, v terapii.Ohledně pracovních chyb v zaměstnání jde o to, že poškodíme jen ty, kteří mají vzorec být poškozeni a tím jim pomáháme dožít karmu. Důležité je si uvědomit, že každý z nás je někdy vykonavatelem karmy a musí " ublížit " nebo " poškodit ". Jde o vykonavatelství karmy, pak je následek za chybu menší nebo žádný!

 

Jde- li o poučení a info kde si má člověk dávat pozor, pak je následek tak malý. Další lekce je ta, že jsme někdy někde zřejmě odsoudili někoho, kdo chyboval, kdo podcenil.....odrbal a mysleli jsme si, že nám se to stát nemůže, načež přijde karma a ukáže nám!! Že i já zodpovědná, precizní, výkonná...... můžu chybovat, podcenit.... nestihnout atd...!! V tom to přijde .

 

Osud vyžaduje omluvit se všem, které jsme soudili za jejich postoj a práci a uvědomit si, že omylný, chybující je každý, a že neexistuje dělat nic  100% a pořád ( ikdyž se o to můžeme- musíme - MÁME snažit). Další věc je ta, že lidé, se kterými pracujeme mají svou cestu, lekce, svou zátěž!!! Povinně musí projít zkouškou, prožitkem,  aby se mohli vyvíjet dál!! Takže se může stát , že v rámci pomoci s jejich karmou a vývojem chybuje terapeut....pracovník, aby nastavil zrcadlo. Dr nemůže zachránit všechny pacienty, neboť je jejich osud žít stále! Pokud sami někoho poškodili na zdraví, pak přijdou do situace kdy terapeut, doktor a jiní jem nepomohou tolik jako jiným, co už mají karmu zpracovanou.

 

Učme se shovívavému postoji k sobě a druhým a retrospekci, kde jsme koho odsoudili za jeho chování a postoj. A nyní chtě, nechtě, jsme udělali stejnou chybu jako námi kritizovaný člověk!! Tímto pak lekce odpadnou a dr....terapeut... aj. je zase úspěšný!