Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomsty

5. 8. 2015

Pomsty

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce J. Ina Pokorná

Červenec 2015

 

Program msty je velmi silný, ale společensky nepřijatelný. Msta vychází ze zklamání a plánů v jiných inkarnacích nebo nedořešená po rodičích, zděděná nebo vznikla v tomto životě zklamáním.

Příčiny a souvislosti nejsou zásadní, ty se řeší komplexně komickými terapiemi. Kosmickými průvodci v evoluci. Podstatné je teď a tady, kde jsme a kam nás msta vede.

Na základně neodpouštění, nedocenění a následkem msty setrváváme v nějaké pozici, místě, vztahu. Abychom vypadali dobře, zdůvodníme to – partner je nemocný, nemohu opustit nemocného, žo že jsem kvuli tomu omezeni pracovně a citově, to se dá ještě vydržet, dál týráme své děti, své blízké tím, že jsme připoutání k objektu msty.

Sami sobě nakonec namlouváme, že je to soucit, oběť, jak jsme vlastně dobří, co všechno obětujeme pro pomoc tomu nemocnému.

Ten nemocný má svou karmu, nepochopil dřív, i teď, podle toho je nemocný, Kdyby si karmu odžil, bude už zdravý, pokud není, má tedy karmu, něco napáchal a má to dožít, pochopit. Nemůže ale pochopit, kdy mu zametáme cestu, pečujeme na úkor sebe, své práce, svých koníčků, svých dětí, své lásky atd.

 

Tím si sami vytváříme karmu přítomnosti a komplikujeme si život. Vyjít z toho jde uvědoměním si, že to, čemu říkám soucit je msta. Obsadíte místo v životě člověka, takže ho nemilujete, ale nemůžete si najít nikoho, neboť je území, vztah obsazený vámi. Pokud někoho milujete, přejte mu to nejlepší a necháte ho.

 

Msta muži – ženy

S archandělem Matkou Sofii, ta sice řeší msty žen na mužích, ale ty máme všichni mužské a ženské inkarnace. Už jsme to dělali mockrát, asi odešel další stupeň spirály, odpuštěním ženám, když to vidím, co ženy dělají mužům, v podstatě se ani nedivím.

Takže my ženy prosíme za odpouštění muže této a jiné inkarnace, za to, jak jsme jim ublížily. Tou částí mého Božského já, která je k tomu oprávněna odpouštím za všechny ženy a omlouvám se, posílám lásku, porozumění, vracím peníze, vracím úctu.

Dočistuji podvědomí těla, duše, dlouhodobá paměť, klíčové vzpomínky, přeměny, odpaření starých vzpomínek, recyklace, přehodnocení. Neboť v ženách je vytvořena paměť nelibosti, křivdy, a zrad vlivem chování mužů.