Jdi na obsah Jdi na menu
 


OVLIVNĚNÍ ENERGIEMI_2

6. 8. 2015

OVLIVNĚNÍ ENERGIEMI

Sekce: filosofie

MVDr. Simona Müllerová

Korekce J. Grossová

Červenec 2015

K dnešnímu příspěvku mě přivedli klienti pociťující sebenenávist…důvodů je mnoho, nejčastější je, že mají domněnku, že musí vypadat, chovat se nějak podle norem, které někdy někdo určil, nebo proto, že se jim nedaří zvládnout některá úskalí své povahy, strach, přejídání, neschopnost se učit atd.

Vlivy výchov, zpětná vazby, pochvala, pozitivní motivace má velmi zásadní vliv na utváření sebedůvěry a sebepřijetí jednotlivce, málokdo z našich rodičů respektoval specifiku dítěte, většinu nás chtěli přizpůsobit sobě, svému životnímu stylu, donutit nás žít jejich sny a touhy, mládě je natolik zmanipulované, že ani neví vlastně kdo je.

 

Původní výchovný a prožitkový dualitní systém byl krásný, čerti a andělé byli přátelé a v týmu, vykonavatelé spravedlnosti, člověku obvykle nedojde co má a nemá bez zpětnovazebného prožívání…Bohužel došlo k zapomnění vnímání zpětné vazy. Musíme obnovit analýzu, syntézu, přehodnocení…Lidé zapomenou svůj podíl příběhu a hodnotí situaci od prožitku vedoucího k nim – chyba, je potřeba znovu obnovit co jsme, kdy a kde jsme udělali něco podobného, pak přijmeme zpět vazbu co se nám děje a přijde osvobozující výchovný moment uvědomění si následností…tímto jediným může dojít ke konci zla, smutku, všeho neúspěchu a trápení, pak to bude spraveno výchovně a rozvojově, kdy se lidé budou vyvíjet snadno metodou pokus, omyl, úspěch. Vlivem jiných entit a vstupujících energií se zlo hromadilo a stále přetrvává, že za jeden prohřešek je jedinec trestán opakovaně. Bohužel sám jedinec po potrestání za přestupek nemá uvědomění zpětné vazby a udělá to znova – vlivem pokušení, které zásahem odjinud je silnější, vlivem závislosti jako takové, která se rozmohla, vlivem obecné msty, kdy se za rovný podíl trestu jedinec opět mstí. Vše pramení z uvědomění si svého kroku, neuvědomění si zpětné vazby – oko za oko, zub za zub je dobré v případě, že má prožitkový a výchovný efekt – čili uvědomění si proč lidé víc a víc zapomínají, že sami vytrhli někomu zub, v tuto chvíli nevím, ale pracuji na tom…Archanděl Jofiel pomáhá najít pravdu o sobě, harmonizovat zacházení s mocí a bylo by možné ho požádat ať nám pomůže zjistit, nebo napravit, klidně i bez zjištění příčiny, hlavně NAPRAVIT zapomínání lidí na své kroky a myšlenky…a zapomínání na dobrovolnost hry oko za oko….

 

Dříve hra trvala dlouho, boží mlýny mlely pomalu, nyní je to skoro okamžitě. Bohužel nahromaděné zlo, smutky, nedůvěra, pochyby ztíží a neumožňují vzestup vibrací a uvědomění si souvislostí. Člověk se snaží, pracuje na sobě, ale nemá pozitivní motivační zpětnou vazbu – vlivem starých zákonů!!! starého poškození!!! jen silní a vytrvalí vydrží a stojí je to mnoho sil, potřebujeme odměny. Sami se neumíme moc odměňovat, neumíme moc odměňovat druhé, příliš posuzujeme přísně sebe a všechny, za co pochválit a za co odměnit, proto jsme zajati v negativní a nebo aspoň NEPOZITIVNÍ motivační zpětné vazbě. Pokud se nespojíme a nezačneme si vzájemně pomáhat, pochvalou, odměnou, podporou a porozuměním, budeme se topit ve smutku, lítosti, marnosti, pochybách, hůře v nenávisti, odvetě, mstě, neodpustitelnosti. Vše je o genech, máme geny skoro na vše, aktivní a spící, potlačené i rozvinuté…prostředí nás dlouho vedlo někudy a podporovalo expresi určitých genů, třeba pochyb, odmítání sebe a proto je teď těžké tyhle geny uspat, když všude v prostředí, v paměti lidí máme pořád spouštěče negativní, demotivující zpětné vazby. Vědomým uvědoměním si a

denní snahou mohou prorazit alespoň ti silnější z nás – mohli by začít chválit, děkovat, odměňovat sebe i druhé, mohli by začít malých věcí podle nových měřítek.