Jdi na obsah Jdi na menu
 


Osvobození se a láska

24. 9. 2015

Osvobození se a láska

Milý člověku, 

až se osvobodíš a dovolíš si, aby ti na mě záleželo víc, než na mase lidí, pak vykročíš za láskou a pravdou a za hlubokým přátelstvím v důvěře, až se přestaneš ohlížet na masy méně významných a bezvýznamných lidí, půjdeš za svým hlasem. a pak to prolomíš. 
Je to zavádějící morálka a nábožeství milovat všechny lidi. opravdově všechny lidi milovat je vyšší stupen, která má následovaž až potom, co miluješ sebe a co miluješ jednoho, jedinečného člověka ve tvé blízkosti, ktzerý svým významem pro tebe je víc, než malé vyznání ostatních. existuje jeden jediný člověk, pro které jsi právě ty ten nejdůležitější. ten, který to s tebou myslí dobře. 
dovol si člověče milovat tohoto jednoho jediného, jedinečného a pro tebe vyjíečného člověka a s ním se spoj a s jeho prostřednictvím se uč milovat a přijímat sebe. až potom můžeš milovat ty další.....

 

____________________________________________________
 

Ženy se nemusí bát  být chvíli samy i s dítětem, financemi , ženy to zvládnou . Je pod úroveň evoluční otevřené ženy držet si muže  jako sluhu, finančníka, chůvu! Je potřeba najít muže do role ryzího, opravdového, milujícího a milovaného muže v pravdě, lásce, úctě, důvěře. Páry vzniklé v době nízkých vibrací , kde byla kritéria výběru jiná než láska dnes neplatí.Je potřeba předkládat páry, každý člověk si zaslouží lásku, pravdu, důvěru,ne využití, ne použití ( muži obvykle neodejdou kvůli slabosti, oběti, zodpovědnosti k dětem a majetku.Mají někdy i ženu a děti za majetek a území , kterého se nechtějí vzdát, lásku neznají někteří ano k dětem.Láska k dětem pak hraničí s obětí, neboť tím, že nemilují ženu a ona jej, soustředí lásku na děti, pak nedávají dětem svobodu natož sobě. Je to na ženách , aby reorganizovaly  páry a dopřály sobě a muži vztah v lásce , a aby děti patřily oběma rodinám , kde láska, úcta, děti budou o to bohatší, že zažívají dva modely vztahu v lásce a pravdě místo prázdnoty doma.Dnešní den tvoří ženu. Žena musí udělat opatření, aby její dcery a synové rostli v láskyplném prostředí muže a ženy, ne ve vztahu podřízenosti, využití, lhaní.Pokud děti vidí, že pár je dobrý jen na plození dětí a plnění rodičovských povinností, ztrácí se geny pro lásku! 
Stáváme se zvířaty , co spolu žijí v době páření, výchovy mláďat, stavby hnízda. Zvířata mají cykly a v další sezoně se páří a budují s jiným partnerem. Nizkovibrační člověk sedí na prázdném hnízdě i bez mláďat., ze zvyku.Nizkovibrační člověk  zužuje svůj osobní život na lásku k mláďatům a hnízdu. To co dnes žije většina manželství umí zvířata také.  Oni se svádí , sexují ,budují, pečují. Než děti opustí hnízdo a skončí cyklus , je obvykle člověku 50 let a život je v háji, láska nikde. Mnohdy si drží mláďata doma do 30 ti let, odmítáním, zříkáním se partnerské lásky  klesáme na úroveň zvířat.