Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muž a žena v přechodném období

8. 7. 2015

Muž a žena v přechodném období

MVDr. Simona Müllerová

červenec 2015

 

Jsme v přechodném období, kdy se muž bojí říkat pravdu, neboť je zvyklý na scény, žárlivost, zákazy

Skutečně když přizná, že si píše s kámoškou…nebo že někde dluží…nebude žena spokojená a vytkne to ! a bude žárlit i na kamarádku. Neboť žena je historicky citově vyprahlá, nedůležitá.. od rodičů, partnerů atd.. a chce deficit doplnit. Tím se schází blok ženy - a blok muže !!!! Co se dělo dřív, byla karma - příklad psal si s kámoškou.. a pak s ní ale něco měl.. byla karma oboustranných prožitků, tato doba to smazala !! - může si psát, aniž by s ní něco měl. Dovolit sobě a jemu změnu. Zevně to vypadá stejně, ale uvnitř a v zákonitostech je to jiné. Bez toho nebudou muži ženám říkat pravdu ! Moc se bojí říct pravdu, nechtějí konflikt. Chtějí svobodu, potřebují vědomí, že svobodu mají, jít s klukama na pivo.. na fotbal.. nemuset se zodpovídat z každého kroku. Ale není důvěra, není založené na důvěře oboustranné. Zrušit stará nastavení...následnosti…zklamání a neaplikovat je na stávající situaci muže nikdo nenaučil, nastavit si hranice.. být přijímající i odmítající a být přitom přijatelný.

 

Potřebujeme všichni trpělivost a ochotu si říkat pocity a nevztahovat osobně blokové chování partnera, neboť vesměs každé naše denní chování je výsledkem potlačení, nerozvinutí a bloků z dosavadního života. Málokdo je skutečně přímý, spontánní a pravdivý v srdci i na jazyku!!! A když je, stejně mu to zatím nikdo nevěří a podezírá ho ze lží nebo mlžení nebo milosrdenství.

------

 

Korektura textu: MVDr. Dagmar Peterová, homeopatie, detoxikace Joalis, SRT, adaptační techniky v Českém Krumlově, e-mail: peterovad@seznam.cz, mobil: 721 812 835.