Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moc a chybování

29. 8. 2015

Moc a chybování

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce: Monika Simanovičová

srpen 2015

Ne bez moci, ale správně nakládat s mocí!!! To je rozdíl, zásadní ! Vždy budete mít moc, jen je vhodné někdy mít i jinou než vládnoucí mocenskou pozici.

Podle numerologie, jména karmy a myšlení jsou lide určeni k vládnutí, vedení- vysoké postavení, střední.. anebo aspoň skupina k poslušnosti nechat se vést.

Přesto všechno je vždy v každé inkarnaci prožitek obou polarit, to znamená, že i velký vůdce určený galaxii je v inkarnaci tohoto těla na čas posazen do role poraženého a je řízen a musí se podřídit, aby věděl jaké to je a naopak neschopný cokoliv řídit dostane nějaký úkol, kdy má ovládnout a organizovat skupinu….Každý dobrý vůdce se občas dobrovolně postaví do pozice podřízeného , aby si zopakoval pocity, které vyvolává při řízení svých podřízených!!, aby nezapomněl jaké to je být dole. A ti dole musí zase zkusit, jaké je to být nahoře, že to je o zodpovědnosti a ne manipulaci , aby ocenily ty, kteří za ně řídí ,organizují, nesou zodpovědnost.

Tohle je velké téma obecně českého národa, ti dole neustále nadávají na ty výš a podezírají je z obírání, šizení ..

Sundávám z vás kolektivní vzorce, názory, výhrady k těm, kdo mají moc a sílu a pozici. Češi dole neumí pořádně pracovat, ale umí pořádně nadávat, soudit. Kdyby si zkusili , jaké to je mít na starosti to, co jejich mocenský orgán , nedali by to. Kdyby na to totiž měli stojí nahoře. Takže jsem Vám to sladila tímto textem, harmonie ve Vás, úprava ambiciózní povahy na to nejlepší pro Vás , pochopení těch dole ve dravé situaci odpovídající řízení!! Nakládání s mocí

 

5 dimenze

Uvědomte si, že v 5 dimenzi, kde se planeta a lidstvo nachází, se nám zhmotňují naše přání a naše pocity. Proto je potřeba, abyste byla v souladu - pocit - přání. Jestliže chcete mít finanční bezpečí, je potřeba cítit, že ho máte. Učit se navodit pocit finančního bezpečí, udržet ho a rozvíjet. Třeba v den výplaty ho máte spolu s důkazem. Mozek potřebuje potvrzení. Když ale peníze rychle utratíte a navodíte pocit viny nebo nedostatku, kazíte si průchod shodami okolností vedoucími ke splnění Vašeho přání, to jest finanční bezpečí. Pokud peníze utratíte s pocitem, že investujete radostně a umožňujete druhým lidem výdělek, pak zase jiní lidé umožní výdělek Vám, nebo nečekaný finanční zisk, nebo nečekanou finanční úlevu.

Celá evoluce směřuje k tomu, aby byl člověk zodpovědnost za svoje myšlenky a za svoje činy, aby si uvědomil, co je pro něj nejlepší, nezávisle na tom, co si myslí druzí.

Vaše numerologie vás vede jednak k odevzdání se, poslušnosti vůči druhým, a současně ze vzdoru proti jejich názoru.

 

Je potřeba mít vlastní názor a vyzkoušet si ho v realitě. Pokud je špatný, můžete ho změnit, pokud Vám přinese uspokojivý výsledek, můžete ho rozvíjet. Horší je, když jen zkoušíte názory druhých buď v jejich podobě, nebo naopak v opoziční, pak nejste plně v souladu se sebou. Zejména tyto dny nás vedou k ujasnění si kdo jsem, kam jdu a kam směřuji, co chci, a jaká má rozhodnutí mi přinesla pocit spokojenosti. V nejbližších dnech buďte v rozporu ze sebou nebo druhými. Je nutné si uvědomit Váš názor, Vaši hodnotu, Vaše právo jako člověka mít názor.