Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska k ČR

16. 11. 2015
Láska k ČR 
 
MVDr. Simona Mullerová
 
Láska k ČR 

Možná Francie umožní čechům uvědomit si , pocítit lásku k zemi ,k ČR. Naše námi stále odmítaná republika, je nyní bezpečnější, naši politici nevzali tolik migrantů. Možná český člověk zjistí, že to tady není zas tak hrozné. Možná české srdce lidu začne s láskou  chránit svou zemi. Možná konečně češi  vibračně obsadí republiku a tím pádem se sem  nikdo , kdo není v souladu s láskou a úctou nedostane. Nyní je země západu na tom hůř, než my! To " mysl " českého národa nezná. Buďme vděční za to , co máme ... a pak přijde i další forma vděku, lásky. Poproste o vyřešení karmy , usmíření islámu a jinách náboženství, víry i bezvěrství.

 
Ke knihám - psát o karmě není čtivé, lidi nechtěj číst  jak dělat úspěch, ne jak přijmout zodpovědnost .Žít přítomný okamžik a tvořit je podstatné, pomůže to. Je to cesta oklikou  k pochopení karmy.. Pomůže pochopit tím, že si člověk přeje úspěch , ten je neoddělitelný od  " prozření " ....čili karmy. Autor je oblíbený , nepíše o karmě  a člověk k tomu tak jako tak dojde .


Práce vědmy 
Každá vědma  je i člověk a má člověčí  lekce , názory , povinné! Aby nezapomněla , jak těžký  to mají ti , kterým pomáhá , a aby denně prokázala jak zvládla život a měla " profesi " vědmy zaslouženou. Takže žije běžné situace , které řeší jako člověk a pak vylepšuje a napravuje ..., aby se učila sama svou cestou




Z porady klientovi - pád  kienta, vyjití z destrukce
Pacient padl hluboko, aby našim přičiněním prozřel. Terapie je plýtvání časem, posílíme blízké, to má smysl! Pokud zasáhne osud, jiná osoba , může pacient prozřít, pak se dá všemožně pomoci , ale to by musel Bůh a Země  s ním viditelně pohnout. Příklad ..dcery jsou spouštěčem k vašim starým pocitům  ( vzpomeňte  3 dcera  dluh..., přestože je jiná...řešila jinak.... vaše reakce je stejná. Reakce těla ....tělo nevidí rozdíl ,okolnosti, souvislosti. Tělo vidí  a aurou cítí totéž -lež, dluhy... přetvářku...spustí toxickou emoci. Obrannou kdysi, pak ale zvrhlou na sebepoškozování, nerozum. 

Moudrost pozná, že to stejně jen vypadá . nemusí mít už možnost destrukci zastavit , aspoň, že to ale napravuje . Tak jako tak je to ztráta energie . Potřebujeme vědomě, podvědomě, nadvědomě- týmové odpojení  od spouštěče . Vnější událost musí přestat být spouštěč  a zůstat jen vnější událostí. Rezistence těla ...inkompatibilita  se zdrojem problémů a člověk je jen pozorovatel  děje, nikoliv účastník, který je navíc v sebedestrukčním  programu  vlivem paměti  a toxické emoční reakce.  To máme všichni ještě na něco, podstatné je zjistit na co, pojmenovat to , říct to tělu , sobě... o co jde .Zabránit osobní reakci  na situaci , nesdílet příběh.
Vědomý příkaz mozku a buňkám, je první krok, terapie je další. Požádat anděla  a jiné síly.