Jdi na obsah Jdi na menu
 


Květ života díl II

9. 5. 2015

kvet-zivota.jpgKvět života díl II

MVDr. Simona Müllerová

Korekce J. Ina Pokorná

Květen 2015

 

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy.

Děkujeme za pochopení

 

 

Jsme ve dnech, kdy dochází k prudké restrukturalizaci všech systému člověka od hmotného schránky až k duchu. V rámci návratu do přirozeného dualitního života - květ života - je potřeba dožívat dluh pozitivních aspektů života na planetě.

Když na Zem sestoupili po paprsku zástupci planety krutosti aby přinešli pracovitost, disciplinu, spolehlivost, čestnost (krutost byla způsobena chyběním genů pro lásku, vcítění) a pod druhém paprsku jejich dualitní spojenci z planety lásky, přátelství a míru byli přelstěni anunaki , potlačeni překříženi. Dnešní obyvatelé nesou geny zástupců těchto dvou planet původnich pozemšťanů anunaki, ještěrů, ptáků, draků a jiných. Některé z těchto genů máme aktivnía modifikují naši povahu původní obyvatlé Země měli mnoho genů pro lásku, přátelství , porozumění, souznění všech říší a souznění s jinými obyvateli vesmíru. byla to původně míru milovná rasa, která prožívala dualitu vrámci hry a rovnováhy květu života. Abychom urychlili evoluční proces uvědomte si, že máte geny lásky a přátelství, a myslete na ně s láskou odpovídající vaší duchovní urovni. Na tyto geny působí zemská a kosmická energie sil dobra, urychluje váš rozvoj, vaše životní štěstí a mění vaše sociální zařazení a cítění ve váš prospěch a prospěch všech zúčastněných. Uvědomte si, že anunaki nám uspali některé genové skupiny, vyjmuli některté genové skupiny, zalepili některé genové skupiny atd. potřebujeme, abys spolu s aktivcí lásky, přátelství, bezpečí míru nebyli současně aktivovány vedlejší skupiny nenávisti, sebedestrukce, pomssty, strachu atd. Uvědomte si, že máte přehozené části vláken DNA. že vtšina z nás si je vědoma dvouvláknoév DNA, nikoliv 12ti vláknové , natož 42 vláknové. Naučili jsme se žít uzpůsoběnou DNA s uměle vytvořenými meridiány s jinou formou točivosti (pravotočivá, levotočivá) a s tímto umělým systémem jsme jako lidstvo dokázali dosahnout aspon nějaké urovně lásky, štěstí, zdraví, prosperity. V této době se vracíme k prapůvodnímu čistému systému lásky, zdraví, štěstí, a důvěry. Znamená to, že na kvatnové, molekrulární, mikroskopické ... úrovni se v nás musí něco přehodit, přeskládat, přetočit. je to radikální obrat ve vašem vnitřním , které se bude projevovat ve vnějším. - vzhled, povaha, postup, pocit atd. pokud radostně přijmete návrat ke světelné láskyplné podstatě, nebude to skoro vůbec bolet. čím pevněji se bráníte, a vytvářítze protitlak, protitah, tím více to může bolet, způsobit arytmii, úrazy a jiná poškození. Není naprosto žádný záměr komukoli ublížit. Jde jen o to, že lidé jsou zvyklí nějak fungovat a v tomto náročném způsbu života si nějak vydobývat kousky štěstí a lásky. když se vrátíte k

původní frekvenci a uspořádání, půjde vše snadno, zachování soutěže vítězství bude přirozená hra , která nás bude rozvíjet, nikoli poškozovat.

Závěr: prosím všechny nositele genu lásky, aby je zpřístupnili kosmické a zemské harmonizační energii a abychom byli všichni transfromátorem v kaskádě reakcí předávání energie vzorců a pocitů ve prospěch lásky , přátelství , míru a samozřejmě zdraví. Dnes a zítra iniciace.