Jdi na obsah Jdi na menu
 


Karma

9. 8. 2017

Chanelingy jsou velmi rychlé, omlouváme se za chyby v textu, ale z časových důvodu ani příjemce, ani korektor nemůže vychytat všechny chyby, překlepy. 

Děkujeme za pochopení 

 

Karma

Duše měla plán prožitku, vybrala rodiče, seshora se jí zdáli vhodní, netušila, jaké budou podmínky

Karma, zákon příčiny a následku

Pocítíme vše dobré i zlé, co jsme komu dali pocítit.

Vybrala tedy otce a podmínky, které se podobaly podmínkám, kde minule tělo této duše udělalo chybz, jako otec jsi byla nevšímavá, odměřená, kritizující a dítě strádalo nedostatkem lásky.

Podle zákona karmy na svém těle pocítíš, co jsi udělala někomu jinému

Duše seshora nepoznala pozemskou zátěž a netušila, že pozemské podmínky znemožní hladký průchod událostí, tzn. Prožitek být odmítané nemazlené dítě, pochopit to, odpustit, principem veškeré karmy je uvědomění si, proč se to stalo a odpuštění sobě za všechny životy a odpuštění účastníkům života a karmy. Jenže dítě o karmě samozřejmě nic neví, naprosto nechápu, proč se k němu rodiče a podobní nějak chovají a vytvoří si domněnku, že rodič je špatný, nebo dítě je špatné, prostě dojde k nějakému typu poškození a tomu se říká primární příběh. Tento primární příběh se stane programem těla, posílí projev určitých genů, oslabí projev určitých genů a člověkovo magnetické pole začíná vyzařovat tento program, tím působí na druhé lidi, kteří mu hrají podle jeho programů, tzn. že je v tomto případě ještě víc odmítaný, přehlížený, nevyslyšený. V neznalém těle se příběh upevňuje a stává se přesvědčením – nejsem dost dobrá, nejsem milovaná, otec je necitelný, nechápající, program se přenáší dál a podle něj se chovají další muži, protože programy v dětství jsou základní programy pro přežití a určují chování člověka samotného a lidí v jeho okolí, vzniká začarovaný kruh, ukotvení přesvědčení, že nejen otec je hrozný, ale i já jsem hrozná, všichni chlapi jsou hrozní, nikdy to nemůže vyjít. Po karmické terapii a uvědomění si, o co jde, se začíná spouštět proces nápravy škod. Než se vše přeladí, prochází člověk vzpomínkami a zkouškami, kdy se znovu otec  nebo někdo podobný zase zachová stejně odmítavě. Moudrý a znalý člověk již ví, že jde o zkoušku primárního příběhu a kódu přesvědčení a jeho emoce je krátká, ale spojená s nadhledem, jde o příběh, jde o zkoušku, pochopím to. Toto byl starý zákon karmy, dnes platí čím dál tím méně a lidé se vracejí ke své pravé podstatě.

Jenže zranění jsou příliš velká, tělo má setrvačnost a gravitaci a podle zákonů hmoty se vrací do původních programů. Proto potřebuje homeopatika, kapky, terapie, uvědomění, po nějakou dobu aby se vymanilo ze zajetí příběhu.

Důležité je si uvědomit, že otce si vybrala duše, otec to měl zahrát, mělo dojít k pochopení, vzájemnému odpuštění, usmíření na těle a duši, vytvoření harmonického vztahu, jenže otec byl více poškozený, než se čekalo a doba vašeho dětství byla zátěžovější, než se čekalo, proto vznikl problém těžší, než se čekalo a vleče se to doteď. Tento stupeň evoluce a dary umožňují to změnit neuvěřitelně rychleji, než dříve. Jde o tvorbu nových myšlenek, vizí, pocitů a kroků a tím se člověk v 5. dimenzi stává tvůrcem svého života a mnohem rychleji se dostane z příběhu do změněných vztahů. Podmínkou je mít udělanou karmickou terapii a uvědomění si starého karmického zákona.

Myšlenka: mám znalost – otec byl hrozný, byl poškozený svými rodiči, neuměl jinak a moje duše měla pro tuto inkarnaci plán tohoto prožitku, odpuštěním sobě, tobě, děkuji všem silám dobra, že mi pomáhají.

Jaké by to bylo, kdybych svému otci skutečně odpustila, kdybych odpustila sobě, jak jsem se chovala k sobě, jak jsem si vytvořila program méněcennosti, odpouštím sobě, že jsem zanevřela na většinu mužů a žila pod blokem vytvořeným s otcem. Prosím všechny muže za odpuštění, že jsem v nich viděla otce, nebo hledala jeho opak. Prosím, abychom si všichni odpustili v nejvyšší možné míře.

Jaké by to bylo, kdybych se teď rozhodla, že mám hodnotu, jsem milovaná, milovatelná, jsem přijímaná, přijímatelná a mohu mít skutečně láskyplný harmonický rozvíjející vztah s úctou a důvěrou, já jsem se rozhodla, být milovaná a milující, být přijímaná a přijímající. Právě teď vstupuji do nové etapy mého života, tvořím si krásný harmonický láskyplný rozvíjející partnerský vztah a otevírám se mému pravému muži, odpouštím mu jeho počáteční nedokonalosti a dovoluji mu, aby mě tvořil, dovoluji  si setvořit v tomto vztahu a dovoluji si láskou tvořit s úctou jeho. Přijímám tento proces nápravy škod a plně se zapojuji do tvůrčího potenciálu páté dimenze.