Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info k práci na sobě v tyto dny

6. 7. 2015

Info k práci na sobě v tyto dny

Sekce: Filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce: Tom Šotola

Datum: červenec 2015

 

Není důležité v jaké fázi, pozici jste dnes, ale jak s tím naložíte, kam za čím a proč jdete. Důležitá je účast na cestě. Cesta změní vše. Především je-li pod vedením čistého úmyslu, srdce, rozhodnutí, přijetí. Proto se ničeho nevzdávejte teď proto, že máte nějaký blok, závazek, zátěž. Ale hned ho zpracovávejte. Jde o účast, ne o stav. Ochota měnit, zkoušet. Přijíměte všechny prožitky jako zkušenost a dovolte si mít nové krásné. Připuste možnost odměny, aniž byste určili svůj podíl kvalit, za které ji smíte přijmout. Vždy budeme ve světě duality, polarity.

Dřívější chybná domněnka nezačlenitelnosti, odmítání, nepřijatelnosti byla podložena individuální odlišností. Nové začlenění do skupiny je dáno specifikou, jedinečností jednotlivce a jeho přínosem pro skupinu. Odlišnost v páru je doplňující žádaný faktor. V páru je ale potřeba podobná filozofie, podobný směr života, chemie a pak láska. Lidi se lásky bojí, neumí cítit, pokud mají lásku, jako první bod a necítí, neumí cítit, neví co je láska, nemohou dál. Láska je první a základní energie a stav. Ale 80% populace se jí bojí, nezná ji nebo má pod pojmem lásky jiné kvality.

Životní standart byl založen v jiném čase, době, karmě, společnosti, rodiči a už neplatí. Nastavujeme nové pilíře životního standardu, založené na čistém úmyslu, osobním potenciálu, povaze a dosud nevědomém plánu. Odstředte pravidla standardu vloženého ,, sudičkou domněnky, sny, iluze matky, otce a jako na trůn se posaďte a ciťte sílu srdce, čistý úmysl ,,

Tisíce let vedla práce, území, majetek a postavení nad láskou, srdce, těla a duše. Tato doba vyžaduje rovnováhu. Práce nemůže být únikem před vztahem. Vztah nemůže být hnací silou k práci a zabezpečení. Postavení v práci a finance nemůžou být kritériem výběru. Změna pilířů, změna kritérií. Přijetí svého standardu.

Množina genů ( vloh ) před úpravami Annunakiemi. Úkol: dejte příkaz k nápravě škod a vylepšení osobní matrice. V historii samy sebe. Dělám to ted, jako dozor, bůh je dozor, přeskupení vloh.

Pochyby jsou a budou. Důležité pro možnost výběru, zvažování, nesmí být důvodem ke stagnaci, couvnutí, ale ke změně postupu vpřed. Jinak dávají šanci k vylepšení. Dáme pochyby na téma, kde je třeba. Příklad: potřebuji sníst tolik krajíců chleba nebo ne? Úžasná šance, jak dát pochybám úkol ku prospěchu.

Magnetické pole pracuje na přestavbě. Tam, kde se člověk brání, bolí to. Je třeba změnit myšlení. Nejlepší je zkusit se odevzdat, třeba usnout.

Kdysi sem četla knihu, že každý dostane naloženo, jen tolik, kolik unese. Napsal Lobsang Rampa nebo Lazarev, moji první guru. A že každý do početí dostane prostředky na překonání překážek. Bez pochyb sem toto pravidlo přijala a provázelo mě všemi útrapami, jako nezlomná víra, že mám vše, čím úskalí překonám. A překonala. Vždy sem hledala myšlenku, pocit, vzpomínku, něco, co mě vyvedlo ven z temnoty, deprese, nemoci.