Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hvězdy a evoluce

12. 11. 2015

Hvězdy a evoluce

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce M. Simanovičová

Listopad 2015

 

(výňatek z mailu)

Starý princip napravit škody- samozřejmě se vrátit a zaplatit dluh , ano. Ale dnes v těchto evolučních energiích probíhají věci jinak , snáze. Máte udělanou velkou vícečetnou terapii kolegyně, ode mě a vaše karma této inkarnace je nesrovnatelně snažší, princip je předávat štafetu.

Nejde doplnit staré v dnešním novém. Už nikdy se nenarovná vztah s rodiči z roku 1970.... dnes.

Dnes se prostě narovná jinak přes symbolické osoby. Matku zastouoí sousedka, otce vrátný a ti nám dají lásku a my jim. Princip předání štafety je

zásadní . Lidé se zbytečně vrací do míst , dějů... k osobám z jiného času , místa a jiného duchovního stupně uvědomění a chtějí sjednat nápravu, to už ale nikdy nepůjde.

 

Princip evoluce a karmických terapií spočívá v tom, že se odžívá minimum proti původnímu plánu duše.

Postavení hvězd - planet v okamžiku zrození vychází z karmy toho okamžiku a plánu duše před početím. Je to tedy plán a postavení v daném čase a předpokládá osudovou cestu. Karmická terapie , evoluce, duchovní růst a uvědomění člověka umožnuje tuto osudovou cestu zásadně zmírnit.

Autonehoda v horoskopu může skončit smrtí, rozbitím auta , škrábnutím auta, odřeniniu těla, nebo jen šokem. Může dokonce být jen jako , že osoba přihlíží autonehodě někoho jiného.... a tím je horoskopový uzel splněn.Síla prožitku a zátěž horoskopové cesty se odvíjí podle duchovního vývoje osoby a jejím aktivním přístupu k sobě a životu, proto se může zhoršit i zlepšit.

 

Osudové uzly zůstávají , dané osoby a místa se vždy spojí...., ale jak to už má v rukou člověk SÁM!!! A je nutné to pochopit. Právě toto zmírnění negativ a posílení pozitiv je principem růstu člověka, evoluce a výchovných aspektů planet osudu!! Jinak si vytváříme novou karmu přítomnosti tím, že nedokážeme pochopit a odpustit sobě a účastníkům něco z minulosti... a tuto karmu odžíváte a nejde vyjít z kruhu.

 

Žena a muž

Žena a muž je dnes něco jiného . To co chce většina populace od partnera už .... ještě neexistuje, proto musíme naše syny vychovat tak, aby jejich ženy to měly lepší, nebo abychom my mohli chodit se syny našich kamarádek. Stejně tak, musíme naše dcery vychovat tak, aby neničily muže, neodmítaly je, nechtěly nemožné. My generace matek máme teď v rukou sílu změnit pohled a postoj mladých žen a mužů a počkat až kolektiv překoná věk jako kritéírium výběru partnera. To vše je o nás matkách dnešních malých i větších dětí!!!! Denně ukazujte jak se má chovat žena a muž v lásce a úctě a vést k tomu děti všech věkových kategirií ( tato mayská trecena-

13 ti denní) nás provází temnotou v tématech rodin... další trecena bude pokračovat v tomtéž. Je skutečně těžké v době krátkých světelných dnů , po dušičkách, před vánoci udržet optimismus , těžké zkoušky!