Jdi na obsah Jdi na menu
 


Duše a těla

13. 9. 2015

Duše a těla

MVDr. Simona Mullerová

Duše měli a mají své specializace v požitcích.Stejně tak těla  mají dispozice umět něco lépe a hůř. Dříve vznikaly dohody duší o odžívání za skupinu. Jedna duše vzala na sebe a těla sebou vybraná nebo přiřazená větší zátěž třeba lhaní , nenávisti... neboť věděla, že tým duše a tělo bude snáze čelit těmto vlastnostem, že dojde k prožitku těla, k dožití karmy , k vykonání výchovných  strategií blízkým s menším poškozením , než kdyby to  žil někdo jiný. Současně takové specializace  neumožňují  vznik sebedestrukčního programu a zahubení těla (pitím,nemocí,psychosomatikou, nenávistí, žárlivostí...strachem. Umožňuje to v rámci celistvosti , jednoty Země , vyjít  s menším poškozením jednotlivce i planety. Nevýhoda je, že nevědomá těla o tom nevědí.Tato sms doufám pomůže rozšířit vědomí , proč se opakují některé děje, nemoci, stavy jednotlivci, co by měl už mít "odžito"
Jak z  toho-přijímám  Sjednocení pod vyšším vedením, spojuji se s Kvantovým  Polem a Sítí vědomí. Rozmělňuji  energii shluku dohod ( sms je channeling 12.9.2015 v 14:30) nabízím vzorce překonání, přijímám vzorce překonání. Formy bytí, náležející vašemu tělu nabídnou vzorce chování, cítění, vnímání, chemie, fungování autonomního nervového systému tak, aby si každý individuální systém dožil svůj podíl negativ , tím pádem se přerozdělí i pozitiva . Šlo o program  chybné" dělby " práce  ( prožitku), každý musí umět všechno , nicméně někdo trochu, jiný hodně. Zátěž naložená na jednotku -systém náležející k fyzickému tělu byla tak velká , že znemožňovala pozitivní, radostné, svobodné prožitky, posuny, otevření se životu lidem, vztahům. Jak se systém držel pod kontrolou, danou tématiku za Planetu a kouskoval ji tělu v etapách , bohužel zásahy odjinud a svobodné vůle  vytvářely novou krátkodobou karmu ( dny, měsíce) i roky (dlouhodobá je z minulých životů těl a duší) nešlo tedy vyjít z kruhu nebo ploché spirály.
Dnes bude zahájeno přerozdělení , přijde nová úleva nová zátěž, ale ne v kruzích! nebo ploché spirále. Dnes se můžete začít zbavovat  rezistentních  prožitků! Řeší se skupinový , kolektivní, autonomní nerv. systém a dohody duší před inkarnací . Nově nastavena jednota .
Princip těl na zemi byl analogie  těla ( nebo naopak), játra zpracovávají určitý úkol, ledviny ..plíce..přitom každá buňka  ví o všem , mluví spolu,upravují činnost. Každá buňka má zápis o všech možnostech  a schopnostech  dalších buněk a orgánů.  Přesto, celoživotně  dělá svou  specializaci člověk, ale už  nemůže zůstat celoživotně játry a řešit vzteky a tuky. Musí umět a žít jako srdce , jako vaječníky  ( varlata) , nemůže žít pasivně jako parasympatikus a mít aktivitu jen v určité oblasti. Jde o nové nastavení vyššího systému, tělo , duše ( a dál). Dosavadní dělba práce -specializace zůstane na úrovni orgánů.