Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dnešní muži a průlom

29. 6. 2015

Dnešní muži a průlom

je moc smutne , moc ,kolik muzu ke mne(k jiným ženam ) vykroci..tak pomalu, ze nez ten krok udelaji,jsme skutecne jinde. ti muzi jsou pomali . nikdo je nenuacil prudký jangový nastup a udrzení smeru az do dotazeni nebo zmeneni strategie ,ale jangovsky.,muzi premilaji,vazi sve kroky, neumi chybovat , nebot za chyby byli peskovani starsimi muzi a zenami.

 kairos(prilezitost,boží nacasovani ) prijde, nastavi je, at jdou, vnukne myslenku,pocit ZAMER... posili je
 rozum,vedoma myls je zastavi .. zpomali, pak se spusti chemie .. naucena, strachy duvody proc ne, nez presvedci  oudrý rozum a znalost pricin stare zvyky, je situace promarnena, podproa prostredi zmizi.. tak to muzi maji..je to moc smutne
vetsina uspechu muze spociva prave v tom,ze udela radikalni rozhodnuti a pres strach JDE vstric necemu,co nezna ,ale je to muz a chce to poznat ..

je trecena AHAU.13 dni sily, svetla, zazraku,muzi, rozsvitte se, vykrocte,konejte. ženy cekaji.Dejte zene takovou nabidku , ze si požensku bude moci dovolit vas odmitnout a pak prijmout.zena ze zvyku,povinosti, historie "musi" odmitnout, ale dnesni muz bere jedno odmitnuti za definitivnvi.nez vykroci s dalsi nabidkou,uplnye tolik casu,ze nabidka neni 2...3. v poradi,ale opet prvni v novem cyklu.žena ,ktera prijme nabidku naporpve, seneciti dobre. i muiz ma starý chybný pocit,že korist je snadna.ale muzi,umite jeste skutecne dobývat v kratkem case mnoha ciny ?

mnoho mužu ma rado alibismus, že je sbalí žena. číž se zbavuji zodpovednosti za dobyte uzemi.a stavaji se obětí .podle toho pak vypada celý vztah. "ty jsi to prece chctela..ty jsi..!"

Dodatek JH

změna frekvence muže když něžné pohlaví začne ve větách používat "Vztah".
Je fajn už neměnit frekvenci při každém zaslechnutí to slova citlivými receptory na velkou dálku ;-)
d9e5bd0217fea8641af552717d271bce.jpg