Jdi na obsah Jdi na menu
 


Číslo 7 v roku narození 1970-1979

3. 12. 2015

Číslo 7 v roku narození 1970-1979

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce M.Simanovičová

Prosinec 2015

Ruce ,klouby –staré věci , držení ,vzorce, zvyky. Doba potřebuje chování , které odpovídá podmínkám . Generace 1971 až 1978 je nejméně přizpůsobivá změně společenských a pozemských podmínek. Vzorce generace rodičů do 1966 je nepoužitelná pro potomky , lidé do 1969 jsou ještě adaptovatelní vlivem základu- přístup k práci a činnostem. Od 1970 lidé hledají vzory , jenže pro tuto generaci vzor není, nebyl jim vložen rozvoj, akce, změna , sebehodnota , proto

obtížněji vycházejí z problému. Navíc číslo 7 v datu roku způsobuje potřebu-povinnost –podstatu mít svá pravidla jiná než společenská, rodinná… jenže jaká?

 

7 mají své snění , představy, domněnky o snadnosti řešení a těžší přijatelnost reality a hledání východiska chtějí-li po svém. Jde to těžko neboť jejich po svém je snivé, iluzorní , nerealizovatelné. Tak se obrací k něčemu pevnému , jenže rodiče to mají postaru , přátelé to mají pod karmou. Není kde najít …oni zatím neumí jít do srdce a přijmout pravdu. Tato generace 7 se má v této reinkarnaci zbavit těžké karmy , jenže odchovanci socialismu ji popírají a ti duchovní se bojí jít hluboko do sebe ze strachu , že vnitřní pravda jim zboří dosavadní základnu života . Generace 6 se bojí o základnu méně , ta věří, že základna vydrží (5 ani nenapadne , že by se rozpadla). Generace 8 už jde více za svým citem , potřebou ….dovede měnit práci a vztahy „ snadněji“ než předchozí .

Zkoušet ,hledat v čem je mu dobře , 8 umí měnit názor i ze dne na den . Je potřeba být mezi všemi a zrcadlit to nejlepší, naučit se od každé generace něco. Pomoct si , nebát se být v něčem , jako v 5, v něčem jako 6…7…8 zkompletovat se.

 

Vzory v generaci 8 jsou pružnější a odvážnější v tvorbě svého osudu, nebojí se riskovat, ztratit, získat, máknout, lehnout, zapojit duchovno i pragmatismus a zkoumat, která cesta jim to , či ono přinese.

 

Klouby ,zápěstí - zbavit se lpění na nedořešených věcech . Dovolit si staré nedořešit , začít ode dnes žít , myslet, konat tak, aby za měsíc , rok …pět let nemusel člověk řešit to, co řeší teď. Čili přijmout prevenci …zodpovědnost …příčinu …následek. Prvně připravte dnešek podle dnešku! A tím tvořte zítra. Jestli zbyde čas , vymeťte kus podvědomí , odpusťte si to.. odpusťte druhým . Začněte znova a znova přítomným okamžikem , svým pocitem, postojem v

přítomnosti ,izolovaně , radostně , odvážně, stabilizujte ten pocit , až pak s tou přítomnou silou se vraťte k něčemu nedořešenému . Přehodnoťte , udělejte krok k nápravě škod z minulosti např. jen tím , že víte ,že chybu pokud možno nezopakujete . Loket - postoj k práci , výkon, nápad, kontakt x odpočívat . Pravá ruka- práce, levá ruka –rodina, rameno – autority , silné osoby v životě . Vpravo v práci…učitelé…soudci…šéf, vlevo otec … děda…eventuálně žena s mužskou rolí ( krční páteř –téma víry , náboženství, odchylky od přirozené víry , důvěry v Universum, život. Pokud máte v krční páteři blok- ztráta víry a důvěry v něco vně, příroda …vesmír…láska a připoutání se k rodině , víra v rodinu . Vedení rodičů jako povinnost, jediná možnost čímž pak dochází ke zklamání a pocitům osamocení, když rodič není oporou, rádcem téma 1970-1977.

 

Ramena –smysl a cíl života s umělým lpěním na rodičích , nasměrovat na cestu jim určenou , odklon od Vaší cesty , víry v sebe a porozumění vnitřnímu hlasu , co chci já, (když se člověk společensky má – musí oddělit od rodičů). Neumí po výše uvedeném poškození cítit, vědět co chce je ztracen. Hledá vedení oporu (kamarádi, partner, ale i ti mohou mít podobný problém) , to je téma bloku v trapézech . Přechod do ramen být sám sobě autoritou se v pubertě a po ní učí už velmi těžko! téma generace 1970 a dál . Jelikož 7 tvoří iluze a sní , navykládají o sobě mnoho pohádek , některým uvěří i sami . Sedmičkám to, ale zbaští i jiní a mohou si pak vzájemně věřit, že iluzionista je dobrý kamarád, opora , vůdce , šéf, přidají se k němu a brzy padají . Doba vyžaduje vést se sám pravdivě a ke svému rozvoji , ne ke zkáze. Míra snění, iluzí a pokažení neumožní včasné rozpoznání problému vzhledem k věku příslušníků generace 7-mají už mnozí zkušenost, moudrost a mohli by se zamyslet nad tímto poselstvím doby a doladit se ke svému prospěchu. Přesměrovat co se dá, zůstává téma doby jater -vzteky ,nespokojenost , čistý úmysl. Konfrontujeme se s úmyslem…jaký máme úmysl v dané situaci.

 

Úmysl zavděčit se , být společensky přijatelný , nebýt kritizován druhými. Tuto potřebu mají mnozí silnější než potřebu být sebou , téma 7- proto není člověku dobře a cítí se omezen druhými!!! Ale je omezen sebou!! Neschopnost jít za svým. Lidé mají hodně vzteku na sebe, že to nejde jak chtějí, akorát , že to co obvykle chtějí není pro jejich nejvyšší dobro. Proto ta cesta není dostatečně úspěšná.