Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chybně pojatý výraz pro vztah, strachy a bolesti z lásky

5. 7. 2015

Chybně pojatý výraz pro vztah, strachy a bolesti z lásky

 

Sekce: Filozofie

MVDr. Simona Mullerová

Korekce: Tom Šotola

Datum: červenec 2015

 

Všechna obvinění, která kolem sebe šíříme, se rozpustí přijetím zodpovědnosti za svůj podíl, situace za své dosavadní bytí.

Vaše osobní hodnota není závislá na tom, koho jste inkarnace, ale jak nakládáte s potenciálem ted.

 

Mladí mají strach skočit ( průlom akce) z nedostatku zkušeností. Starší mají strach na základě dřívějších dosavadních negativních zkušeností. Vždy odživáme karmu a učíme se. Proto skoky mají různý dopad. Dovolme si skákat s čistým úmyslem a vírou ve prospěch letu a doskoku. Pojměte konec skoku, jako dopad ( zodpovědnost za rozhodnutí) nebo jako doskok, dosednutí, nikoli pád. Většina lidí má chybnou následnost, skok a pád, ale lepší je skok, odvaha, vykročení, pokus, let a dosednutí nebo nová pozice. Nastavte si v hlavě, řekněte tělu obecně kosmos maže karmu lidí a lidí na sobě pracují. Není důvod mít stejná pravidla letu a dopadu, jako dříve nebo jako někdo druhý. Mějte svá pravidla na základě čistého úmyslu.

 

Lidí se bojí zubaře, jdou tam, vědí, že jim pomůže, ale může to bolet. Něco odebere, něco přidá. U zubaře je pacient odevzdám do jeho rukou. Nerozhoduje o postupu, občas konzultuje. A tak dnes od lásky lidi očekávají obavy a strach, bolest. To lidi mají, umí, ale nechtějí se uzdravit. Proč? Pojďte k lásce, jako k zubaři a odevzdejte se, vydržme strach, bolest s vědomím vyléčením všeho.

 

Muži mají takový strach ze vztahu, už jen z toho slova, že stýkání se se ženou nazývají všelijak, jen ne vztah a už vůbec ne láska. Alibisticky jej nazývají jen na sex apod. Za vším je strach ze selhání, ze zodpovědnosti. Nikdo je nenaučil čelit lásce a přijímat svůj podíl ve vztahu. Nikdo jim neřekl, že učit se být se ženou v páru je dlouhá cesta, oboustranná práce, tolerance, přiznání chyb a umění požádat o pomoc. Vyprahlé ženy po vztahu touží a příliš brzy muže omezují terminologií a důrazným projevem. Vzniká pak tlak, protitlak a útěk. Je potřeba kompromisu a pochopení, že to každá strana má jinak.