Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alkohol a energie

21. 8. 2015

Alkohol a energie

Sekce filozofie

MVDr. Simona Mullerová

korekce J. Ina Pokorná

srpen 2015

 

Síť alkoholu vás stahuje do nízkých vibrací, smutku, deprese, lítosti a nejde být radostná. Našeptavači a entity v těchto sférách vás nabádají vidět, kombinovat negativa s křivdami a marností.

Za vším je plán msty na blízké, neboť téma msty se otevřelo před pár týdny, jako povinné prožitky pozemštanů a současně jako hlavní téma planetárních odbloků, kdy msty odchází buňkami z paměti, odchází z buněčné paměti, dochází k překodování, mutacím, přeuspořádáním vloh na genu a skupin genů a tím se uvolňují paměti související se mstou, chybným vyhodnocením pak člověk v přítomném okamžikku najde křivdu, lítost, marnost.

Pak si zdůvodníte pitím po svém, potřebuji vyčistit hlavu, uvolnit si, odpočinout.

Ve skutečnosti tímto způsobem odchází pouze k propadu osobnosti, nikoli k vyřešení problemu, nebo ke změně. 'Alkohol jako uleva, odpočinek, řešení je krátkodobé s následným znásobením pocitu, který prvotně pití vyvolal.

Je potřeba se k relaxuj postavit jinak, vůli, disciplinou, nejlépe cvičením, aspoň procházkou, event. spaním a ne si sednout, posedět, dát si něco. to je hřebík do rakve.