Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. čakra

24. 1. 2023

uložení: střed temena hlavy, důležitá pro rozvoj JASNOMYŠLENÍ (=schopnost přijímat myšlenky od Boha=Vesmíru)

mantra: ÓM

obecně: spojení s Vesmírem, s vědomím, že jsme jeho součástí a pocházíme z něj

emoce: náš postoj k přijímání inspirací z universálního zdroje - Vesmíru, negativní zkušenosti s náboženstvím nebo naopak posedlost jím, schopnost věřit životu, etika, humanita, víra, schopnost vidět větší celek, nedostatek radosti ze života, frustrace, deprese

strachy: z duchovna, ze ztráty spojení s životem a lidmi kolem sebe

orgány: velký mozek

7m.gif

mudra vnitřní podstaty 

 

PRÁVO VĚDĚT: Zahrnuje právo na informaci, právo na pravdu, právo na vzdělání a znalosti. Stejně důležitá jsou naše duchovní práva - právo na spojení s Božskostí, ať ji jako jednotlivci vnímáme a nazýváme jakkoliv.

Cesta k Bohu. Jsem nevinná a bezpečná před Bohem, neboť se poznávám skrze učení a chyby a jejich napravování. Jsem pod ochranou Boha.

Čistota a odpuštění přichází , naplnění. Světlo. Zářivé světlo mne naplňuje a já se cítím tak čistá. Jedinečná. Milovaná. Vše je odpuštěno. Viny a tresty mizí, výčitky a sebetrestání mizí. Jen jsem a cítím, že jsem vším a ničím, jsem dokonale svobodná. Bůh je ve mě, já jsem Bůh. Odpouštím si a je mi odpuštěno. Světlo. V každé naší buňce, v každé části těla. Světlo mnou prostupuje a já zářím, jsem Světlem. Jsem čistotou, jsem svobodou. Žádné starosti, žádné bolesti, klid a mír.

              

Já ……. se osvobozuji od všech hříchů, přijímám Božskou čistotu, pravou podstatu, odkládám všechny hříchy, spojuji se s Bohem a přijímám hlubokou moudrost a porozumění, omlouvám se, klesám před tebou, Bože. Přijmi mě a očisti, nech mě pod svou ochranou, dokud nebudu čistá jako ty, jako nebudu tebou a ty mnou. Prosím chraň mě přede mnou samotnou, chraň mě, Bože a veď mě. Děkuji

Já …. stojím před tebou, Bože, hrdá a svobodná, čistá a ryzí. Jsem tvá služebnice, Bože. S pokorou se ti klaním a hluboce tě uctívám, obdivuji a miluji. Děkuji….

 

Ostatní:

Jsem otevřena pomoci, vedení, podpoře, lásce a energii z Vyšších zdrojů.

Jsem otevřena a důvěřuji a nechávám se plně vést všemi vesmírnými silami, které mi pomáhají.

Jsem v bezpečí, protože vím, že nejsem sama.

Jsem otevřena životu a jeho nekonečnému proudu.

Uvědomuji si, že jsem součástí Vesmíru.

Jsem milovaným dítětem Vesmíru, o které je teď a navždy láskyplně postaráno.