Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úmyslní energetičtí upíři

5. 6. 2016

Komentař Simi 5.6.2016
je otazka, jakým způsobem funguje ztrata.. ziskani energie..ale rozhodne tím,ze se nechame vyprovokovat, snižíme sve vibrace, tim je prudici lepe, tvorime mu prijemne pole. Nám je huře. vytvorena emoce ma energii ,kterou vysíláme a tím krmime toho, ke komu jde. jak energie lasky ..tak nenavisti ..
Lide ve snaze byt duchovni, nad věcí ,prijatelni - potlacuji emoce ,aby vypadali,že maji nadhled. uvnitr je ale bolest, vztek ,nenavist, ale i tajna laska, sex. touha.. tyto uzavrene (z jakýchkoliv duvodunevyjadrene( emoce rozeziraji, destruuji cloveka. prototo v uruite fazi duchvníí cesty aosobniho rozovje a hledaní sveho ja, je nutne emoce mit a davat je ven . tím se jednak zbavime straych bloku z detsvi a ze zapisu duse v ramci inkarnacniho planu, a soucasne nevytvarime blok sebepotlacenim. toto je csta k psychickemu a fyzickemu zdatrvi a pohode.
pochopenim tohoto pricncipu se dostavme dal a emocni reakce je mene vyrazna .az mame jen prirozene radosti, sttsi,euforie, vzteky a smutky. je zcela lidske a patri sem truchlit nad smrti zvirete, uyhynem rosltiny.. rozchodem..ztratou prace, predmetu .. vztekat se, kdyz neco pokazite, kdyz vas nekdo urazi , milovat psa, cloveka, chtit se ho dotknout..je to prirozene a to mame zit. pro ted a tady.
pkud mate pocit, ze vase vzteky, touhy, smutky jsou neadekvatni vyvolajici situaci ,cloveku, pak je nutne jit do detsvi a do karmy  a hledat zablokovanou emoci,ktera vyuziva nynejsi situace k uvolneni a uzdraveni. v dobe leceni starych ran je zvysena emoctivnost prirozena.
naopak emotivni prazdno ,neschopnost mit vasen, vztek, plac , je dana bnejakým blokem zakazem, opet v casove ose teto aj inkarnace.Plochost emoci rozhodne nesvedci o nadheldu a duchvnosti a urovni clovek,a naopka , svedci o velkme potlaceni.avelkem zrannei  nekde.
Skutecne nadhled ma ten, kdo ma kratkou ,kvalitni emoci,ktere rozumi , kterou projevi bez ohledu,jak u toho vypada. bez studu,ze s emu to deje.nejsme v Tibetu ani Indii,abychom byli moudri budhove.. jsme lide CR a emoce a vykyvy k nam patri.
nicmene- k níže uvadenenmu, dejte pozr na ty, kdo ve vas opakovane azamerne vyvolavaji emoci,ktera s evam nelibi a reste to na jine urovni . významný duvod k zamylseni.
"prosím o zvýsení pozitivnich vibracimě a vsech zucatsnench.prosim o vyrizeni kamrickech zavazku s ..., na srdci,tele m,dusi a duchu. prosim o uzdtaveni naseho vzthau. odpoustim sobe,odpoustim tobe. respektuji te, dik, ze me respektujes... proism ozjeveni pravdy o dokonalosti situace, co mi rika, proc se mi deje .prc mi to ten clovek dela..!
pak prijdou znameni, strana v knize, veta v radiu..pocit..sen..
zasadni je nevinit prudice,upira ani sebe. je to oboustrannný roces uzdravovaní.

-

Vzájemné energetické zneužívání se stává epidemií naší doby. Všichni žijeme v neustálém emočním a fyzickém napětí a když spolu komunikujeme, máme tendenci vyvést druhého z rovnováhy a narušit vzájemné vnitřní naladění.

Lidé, kteří nás obírají o energii se objevují v mnoha (často nevinných) přestrojeních. Mohou mít podobu našich rodičů, zaměstnanců, šéfa v práci, může to být muž či žena, co vedle nás sedí v autobuse. O energii nás dokáží připravit dokonce i zvířata a rostliny.

Všichni tito "energetičtí upíři" mají však jedno společné. Nikdo nám nemůže jen tak odebírat energii. A pokud ano, děje se tak jen proto, že jsme k tomu dali svolení - ať už na vědomé či nevědomé úrovni.

Úmyslní energetičtí upíři

Energetičtí upířiJsou to ti, kteří promyšleně a vědomě využívají naši energii. Zkušenost je totiž naučila, že když někomu ukradnou energii, cítí se lépe. Stávají se na energii závislými a chovají se skoro jako skuteční narkomani. Tito lidé úmyslně provokují ostatní, aby vyvolali ostrou reakci - často hnějivou; taková energie pak přejde na ně, a oni si tak zajistí svou denní dávku.

Lidé, kteří vyvolávají podobné emoční projevy, jsou "upíři". Zpravidla postupují tak, že pronášejí znevažující či ponižující poznámky a vybírají si k tomu nejméně nápadné a nejslabší jedince. Někdy spustí dlouhý a povýšený proslov, aby vyprovokovali reakci, kterou potřebují.

Snaží se v lidech vyvolat zuřivost doprovázenou hlasitými projevy hněvu. To je právě ten okamžik, kdy se energie uvolní a přejde z rozhněvaného dárce na provokujícího "upíra". Často se s těmito upíry setkáte v davu lidí nebo ve veřejných dopravních prostředcích, kde se snaží podnítit hádku. Dokáží neskutečně iritovat a otravovat; budou se vás stále na něco ptát, budou chtít radu, kterou ve skutečnosti nepotřebují nebo se jí stejně nebudou řídit. K "upírům" patří všichni násilníci, protože čerpají energii ze zoufalství, strachu a podřízenosti svých obětí.

Přestože tento druh vyvolání energetické nerovnováhy nazýváme "úmyslným", může se projevovat i značně nenápadně a nezřídka je spíš impulsivní než předem plánovaný. Takoví "upíři" často o své perverzní energetické úchylce ani nevědí. Zato vědí, že se cítí dobře, když se jiní cítí špatně, a tak se snaží dělat to, co jim přináší uspokojení. Když s takovým člověkem jednáme, začneme se cítit špatně, zatímco on se cítí lépe než předtím. Tito "upíři" se snaží vyvolat u ostatních pocit viny, strachu a úzkosti. Trápí je přehnanou jemností, tajnůstkářstvím nebo používáním nedokončených vět. S oblibou bědují a naříkají.