Jdi na obsah Jdi na menu
 


Thovt

Thovt

kometář- kniha prochází hisotrii Země a vysvětluje, proč jsme nyní takoví,jaci jsme a jak se můžeme rychleji dostat ke své podstatě a rozvíjet naše pozitivní vlastnosti.

Komentář Simi 6.2. k výňatku z knihy, doporučuji výňatek přečíst a zamyslet se nad individuláním názorem.

1-svobodná volba - duše má svobodnou volbu, ale i tělo. Svobodná volba duše se musí prezentovat přes tělo a záleží na tom, jak tělo duši vnímá, zda má podobné programy . Protože vědomá mysl může zabránit chybné svobodné volbě duše, například plán pomsty na duši nemusi být realizován tělem, když je tělo v bdělé pozornosti a v rozšířeném vědomí. Současně má-li tělo blok, kolektivni vzorec, kriteria výběru daná rodinou,vrstevníky,pak je v takovém bloku,že neslyší duši, nereaguje na prospěšná vnuknutí..variant je tedy  více.
Skutečný  věštec dělá rozbor energie a šance a svobodná volba těla- ať pod vedenim duše nebo bez vedení duše, může i velikou šanci zmařit.Blok na těle neumožní tělu a duši realizovat nejlepší a nejsilnější variantu v osudu.I na toto věštec může upozoronit.
2-stárnutí - samozřejmě, neexistuje stárnutí, jen manipulativni program společnosti.
3-strava-člověk se adaptoval na počítače i na chemii, ne úplně,ale snáší tu zátěž lépe než dříve.Proto pokud máte v úctě rostliny a zvířata,jezte s úctou oboje. Pro mě rozstříhat salát je stejné jako ukrojit maso.Ohledně stravy volím přístup vděku, úcty..že tělo rostliny a zvířete se stane mou potravou. Vhodnost potravy urcuji typologicky a podle dané situace, kde se člověk nachází.

http://mayskykalendar.blogspot.cz/search/label/DOPORU%C4%8CUJI